Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Řezy s rebarborou
Řezy z mikrovlnky
Babiččina pudinková buchta
Tvarohová buchta s margotkou
Makové řezy s citronem
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Salát Caprese II
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek