Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bůčkové závitky se zelím
Kokosová roláda II.
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Mřížkový dýňový koláč
Vepřové řízky po moravsku
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Brambory zapečené se zeleninou
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše