Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bryndzová pomazánka
Žampionový salát pro mlsné
Bambusové výhonky s tofu
Hermelín v listovém těstíčku
Rohlíčky s nutelou
Fazolový guláš pro vegany
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
"Tataráček" z Romadůru
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek