• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sójové maso v zelenině
Napište svůj komentář k receptu

Sójové maso v zelenině

autor: blikni
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sójové maso v zelenině
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček soja Sojové kostky
    • masox
    • 100
      g čínské zelí
    • 2
      ks mrkev
    • pórek
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

1
Sójové maso uvaříme dle návodu v masoxu. Pak scedíme a masox necháme na dušení zeleniny. Mezitím nakrájíme cibuli, opečeme na pánvi, pak přisypeme na jemno nakrájené zelí, mrkev a pórek, trošku podlijeme masoxem a dusíme do měkka. Pak přidáme hotové sójové maso, osolíme, opepříme, okořeníme, pokapeme sojovkou a podáváme třeba s rýží.
2
Poznámka: protože mi zbyla trocha tohoto jídla do druhého dne a taky jsem potřebovala sníst i bílý jogurt, zkusila jsem všechno smíchat dohromady a vznikl tak zajímavý studený salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou

Vepřové maso v sójové omáčce s vejci

Vepřové maso v sójové omáčce s vejci

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • blanicka | 18. 10. 2013 20:58

    ja soju miluji a jde z ni opravdu delat strasne moc receptu:D

  • blanicka | 18. 10. 2013 20:58

    ja soju miluji a jde z ni opravdu delat strasne moc receptu:D

  • lu | 22. 1. 2012 12:07

    aspon nekdo;)

  • petr | 4. 10. 2011 16:52

    Také nedoporučuji vařit ve vývaru ze sóji, je to zdraví škodlivé. Ještě dodám, že grilovat sóju je karcinogenní. Já sám ani sóju nesmažím, jen maximálně vařím ve vodě nebo dusím.

  • jenda | 11. 8. 2011 16:17

    á nějaký pán odborník :-!

  • jan | 13. 3. 2011 13:36

    vařit soju v masoxu je fakt ubohost. Nejlepší je zeleninový vývar a sojová omáčka. Intenzivní chuti dosáhnete jedině tak, že bude vývar opravdu silný. Další věc, kterou lidi nechápu je ta, že se ta soja musí opéct nebo osmažit zvlášť. Nebudete potom muset poslouchat poznámky o tom, že se to nedá jíst, protože je to jako houba nacucaný... A ještě bych si dovolil upozornit na to, že používat vývar, ve kterém se soja vařila se nedoporučuje. Je (nebo bylo) to napsané i na obalech. (stejně jako se nemá vařit s pokličkou) :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Sójové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Čínské zelí Masox Mrkev Olivový olej Pepř mletý Pórek Provensálské bylinky Soja Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Dort pro kluka

Dort pro kluka

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

41
Citronová babeta s podmáslím
Citronová babeta s…
32
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Sójové maso v zelenině
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact