• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sojčí těstovinový salát
Napište svůj komentář k receptu

Sojčí těstovinový salát

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sojčí těstovinový salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny drobnější
    • 150
      g šunkový salám
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      ks nakládaná kukuřice
    • 1
      ks paprika
    • 150
      g tvrdý sýr
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 2
      lžíce majonéza
    • česnek
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme klasickým způsobem dle návodu.
2
Po uvaření je propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přidáme kukuřici, uvařenou brokolici rozebranou na miniaturní částečky, barevnou papriku nakrájenou nadrobno, nakrájený šunkový salám a nahrubo nastrouhaný sýr.
3
Zálivka: zakysaná smetana + 2 lžíce jogurtu + 2 lžíce majolky + rozmačkaný česnek, sůl a pepř dle chuti.
4
Všechny ingredience smícháme dohromady, promícháme s těstovinami a dáme vychladit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

Těstovinový salát s tuňákem a…

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková | 27. 8. 2006 14:08

    Jo, souhlsím, na těstovinách se nevyplatí šetřit. My kupujeme taky kvalitní italské a 1 krabice je dostatečná na oběd pro celou rodinu. A vzhledem, že k tomu jen nastrouhám sýr a dám na stůl hořčici, kečup, majonézu a na jemno nasekanou cibulku a rozetřený česnek (tedy žádné maso) tak to zase tak drahý oběd není :o))

  • Silvie | 27. 6. 2006 06:59

    Nevim,jestli se zde smi zminit konkretni znacka testovin,ale ja pouzivam Panzani nebo Adriana(tyto jsou ceske) a oboje jsou vyborne...

  • Ivana Přikrylová | 13. 6. 2006 14:41

    Přidávám se k paní Oumarové, těstoviny kupuji zásadně italské, protože jsou z kvalitní semolinové mouky a rovněž NEPROPLACHUJU a přesto se nelepí.

  • Iva | 13. 6. 2006 14:20

    přesně - největší problém s vařením těstovin - brejle na nose, pak zamlžené a následné šátrání po kuchyni....

  • Zdena z JM | 13. 6. 2006 14:06

    I když kupuji raději české výrobky,co se týká těstovin,kupuji pouze italské.České se s italskými nedají srovnat,díky pšenici,která u nás zkrátka neroste.Těstoviny vařím pouze v osolené vodě bez oleje.Po uvaření je scedím a teprve potom přidám trochu oleje.Promíchám a ani po vychladnutí se mi nikdy neslepily.

  • Alena Tarabová | 13. 6. 2006 13:00

    Děvčata díky za rady, jsem na tom stejně, ale fakt si přečtu co je na sáčku, nerada čtu, bude to tím, že písmo je mrňavé a nerada mám při vaření dvoje brýle. Jedny stačí až, až, pokaždé se zamlží když to nejméně potřebuju. Hezký den!

  • Jaroslava Oumarová | 13. 6. 2006 12:52

    Dámy, věřte mi, když těstoviny budete vařit v dostatečném množství vody (3-4 l ) a neuvaříte je moc, neslepí se:-))

  • Zuzana Šindlerová | 13. 6. 2006 12:47

    Kdo má rád krabí tyčinky, jsou moc dobré místo šunkového salámu, nakrájené na jemno. Můžou se dát syrové nebo lehce opečené na trošce másla. Těstoviny taky pořád proplachuji vodou, připadne mně, že i ty italské kdyby se nechaly jen vychládnout, tak se slepí.

  • Jana Tomčíková | 13. 6. 2006 12:24

    Aleno, taky těstoviny proplachuji studenou vodou, když je vařím před zapékáním v troubě.Kdybych je nepropláchla, dopadlo by to bledě(slepenec jako hrom).A používám klasické české těstoviny, myslím, že je vyrábí firma PENAM.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 6. 2006 12:13

    Ještě jsem zapomněla napsat, že dřívějším proplachováním se z těstovin odplavoval přebytečný škrob. Tím, jak dlouho stály ve vodě v hrnci, byly slizké, nabobtnalé - jistě si dobře pamatujeme školní jídelny. Tam to propláchnutí bývalo namístě. Naštěstí se s příchodem italských těstovin mnoho změnilo:-))

  • Jaroslava Oumarová | 13. 6. 2006 12:05

    Aleno, všimněte si, že na obalech na těstoviny byl dříve jiný postup: vařit krátce, nechat pod utěrkou a pokličkou dojít a propláchnout. Taky se dával tuk do vody při vaření. Současné těstoviny jsou vyráběné z kvalitnějších surovin. Nemusí se dávat olej do vody, vaří se jen nezbytně dlouho al dente a neproplachují se. Myslím, že je to tím, že s vodou se odplaví chuť. Zkuste jednou nepropláchnout a uvidíte, že jsou mnohem chutnější.

  • Alena Tarabová | 13. 6. 2006 11:33

    Proč se neproplachují? Já je proplachuju pokaždé. Dělám něco špatně?

  • Jaroslava Oumarová | 13. 6. 2006 10:42

    Těstoviny se po uvaření neproplachují studenou vodou. Jinak salát dělám hodně podobně:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Pro děti Saláty Oběd Večeře Vaření Děti Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brokolice Česnek Majonéza Nakládaná kukuřice Paprika Sůl Šunkový salám Těstoviny Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Mrkvový salát

Mrkvový salát

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Vepřové kotlety se špekáčkem

Vepřové kotlety se špekáčkem

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

54
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
30
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
26
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…
24
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
23
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Sodovková buchta
Sodovková buchta
Soft tacos s grilovaným kuřetem
Soft tacos s grilovaným kuřetem
Sója s houbami
Sója s houbami
Sojová pečeně
Sojová pečeně
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Sójová vosí hnízda
Sójová vosí hnízda
  • Recepty.cz
  • Sojčí těstovinový salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact