• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na slano
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z remosky - na slano

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 20
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g listové těsto
    • 150
      g slanina dle chuti: anglická, moravská, váhalova, pikantní...
    • 150
      g sýr niva nebo Hermelín, Čedar...
    • koření dle chuti - není nutné
    • rozšlehané vejce
    • pečící papír
    • hladká mouka na podsypání těsta

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto vyválíme na pomoučněném stole na obdélníkový plát, který poklademe plátky uzené slaniny dle vlastního výběru nebo šunkou či jinou uzeninou, na kterou pak hrubě nastrouháme sýr. Plát těsta zavinujeme z delší strany obdélníku a při zavinování těsto potíráme rozšlehaným vejcem, kdy těsto můžeme ještě dochutit například mletou sladkou či pálivou, případně uzenou paprikou, drceným kmínem...
2
Po zavinutí těsto pokrájíme na cca 16 stejně širokých dílků, které naskládáme na dno remosky vyložené pečícím papírem. Remosku zaklopíme a pečeme cca 45 minut dozlatova.
3
Šneci podáváme po zchladnutí, ale nejlepší jsou ještě za vlaha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Šneci z remosky - na sladko

Šneci z remosky - na sladko

Závin z listového těsta na slano

Závin z listového těsta na slano

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sýrová Jednohubky Nejlepší dezerty Uzeniny & mleté maso
Moučníky Z mléka / sýra Ze sýra Ze šunky Slané Uzeniny Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Listové těsto Pečící papír Rozšlehané vejce Slanina Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Kokosky II.

Kokosky II.

Rychlí utopenci

Rychlí utopenci

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Uzený losos na grilu

Uzený losos na grilu

Ledové latte s Baileys

Ledové latte s Baileys

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

50
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
31
Středomořská čočková polévka
Středomořská čočková…
28
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
23
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
22
Kuřecí nudličky v tempuře
Kuřecí nudličky v tempuře

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Další doporučené recepty:

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šnečky s nivou
Šnečky s nivou
Šnekový beránek
Šnekový beránek
Šneky s vanilkovou náplní
Šneky s vanilkovou náplní
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na slano
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact