• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto 400 - 500 gramů
    • hladká mouka na podsypání
    • 1
      ks rozšlehané vejce na potření
    • 600
      g kysané zelí okapané 500 -
    • 250
      g uzené maso (plec, krkovice) nebo anglická, moravská, váhalova nebo jiná slanina, cca
    • grilovací koření nebo místo něj česnek, drcený kmín, paprika, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pomoučněném stole vyválíme těsto na plát, který potřeme vejcem a posypeme pokrájeným uzeným a okapaným zelím. Ochutíme kořenící směsí a pevně zavineme. Při zavinování opět těsto potíráme, protože nám vejce pečením podrží lépe směs ve šnecích. Závin potřeme zbylým vejcem (můžeme ještě i posypat kořením), pokrájíme na cca 2 - 2,5 cm široké dílky (šneky), které přeneseme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 190 stupňů upéct dozlatova.
2
Nejlepší jsou ještě vlažné, ale jíst je můžeme samozřejmě i vychladlé.
3
Dle tloušťky šneků 12-16 kusů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 16. 12. 2016 04:12

    Vyborne :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Chléb & placky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Uzené Ze zeleniny Slané Uzeniny Pečiva Oběd Svačina Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Listové těsto Rozšlehané vejce Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houby na smetaně

Houby na smetaně

Trhanec

Trhanec

Apple pie

Apple pie

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
63
Popradská roštěnka
Popradská roštěnka
53
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
48
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
40
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact