• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smraďoch
Napište svůj komentář k receptu

Smraďoch

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smraďoch
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g droždí
    • 150
      g cihla
    • 2
      ks zelená paprika velké lusky
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks cibule středně velká
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Předem nakrájíme papriky na drobné kostičky, nastrouháme sýr, nakrájíme cibuli. Na oleji smažím cibuli a když začíná zlátnout přidám rozdrobené droždí. Když se droždí rozpustí, přidám papriku a tu vlastně v tom droždí dusím.
2
Stále míchám až droždí začne houstnout, pak přidám syrová vejce, osolím, opepřím. Míchám do ztuhnutí vajec, odstavím. Teprve potom nasypu strouhaný sýr a zamíchám.
3
U nás doma tradiční letní pomazánka - dobrá teplá i studená druhý den. A smraďoch proto, že když se dělá, tak zrovna nevoní po "fialkách". Znají ji tak i mé kamarádky.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 21. 1. 2017 22:12

    Drožové pomazánky jsou super, ale tato s hromadou eidamu mě úplně nezaujala. Je to hrozné lepidlo :-)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 21. 1. 2017 22:09

    Nastrouhat, je to napsané v postupu.

  • Blanka Protrhlá | 22. 4. 2016 19:04

    Malá poznámka, jen si nejsem jistá zda tu cihlu mám nalámat nebo nadrtit na prach. :-\ :-\ :-\

  • Irena Klasová | 15. 5. 2008 13:57

    Já ho kupuji v Coopu, tam ho mají již navážené (několik gramáží) a když se potřebuje větší, tak není problém buď koupit několik kostiček váženého anebo na požádání Vám ho naváží, kolik chcete.

  • Tereza J. | 15. 5. 2008 12:21

    U nás dostať veľké droždie v Metre, takže v Čechách asi v Makru?!?

  • Zdeňka Foltynova | 15. 5. 2008 09:09

    Já nakupuji droždí v Jednotě.

  • Jana Podolská | 15. 5. 2008 07:54

    Taky mám problém sehnat droždí na pomazánku,v obchodech ho nechtějí brát, protože každý navážený balíček musí být opatřen datumem,razítkem a podpisem, takže teď chopdím do pekárny a tam mi naváží kolik chci.

  • Vlaďka Daranská | 14. 5. 2008 21:39

    Droždí ve větším kuse - 1kg - se dá koupit v Makru,zrovna nedávno jsem ho tam brala....

  • Evangelina Ciprová | 14. 5. 2008 21:19

    Zajímavý recept. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte typ, kde koupit droždí ve velkém kuse? Dřív se dalo běžně koupit, ale teď vidím jen ty 40g kostičky, které by se daly jistě taky použít, ale vhodnější a jistě levnější by bylo to velké.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cihla Droždí Olej Pepř mletý Sůl Vejce Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Mouřeníny

Mouřeníny

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

66
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
33
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
Smradíci
Smradíci
Smradlavoučká topinka
Smradlavoučká topinka
Smraďoši
Smraďoši
Snadná a rychlá hrachová polévka
Snadná a rychlá hrachová polévka
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová pomazánka
  • Recepty.cz
  • Smraďoch
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact