• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smetanové kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Smetanové kremrole

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smetanové kremrole
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 370
      g hladká mouka
    • 280
      g máslo
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g tuk na potření kovových trubiček
  • Bílková náplň
    • 4
      ks bílek
    • 280
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Těsto vypracujeme smícháním a řádným propracováním všech surovin a necháme v ledničce nejméně hodinu odležet (čím déle, tím lépe). Rozválíme ho na obdélník cca 3 mm silný a vykrajujeme rádýlkem pruhy cca 3 cm široké a 20 cm dlouhé, které natočíme na namazané trubičky. Kremrole potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C do růžova (cca 15 min.).
2
Po zchladnutí je plníme bílkovou náplní, kterou si připravíme z bílků. které šleháme v horké vodní lázni a postupně k nim přidáváme cukr, až vznikne lesklý tuhý sníh.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hladovi
    hladovi | 7. 11. 2013 10:02

    Chce je dělat ze studeného těsta, výborné.

  • tunay | 23. 10. 2011 08:31

    Velmi povedeny recept . doporucuji :D

  • alecram | 6. 4. 2011 09:16

    Kremrole dle různých receptů jsem dělala snad stokrát.Ovšem tenhle recept je úžasný. Těsto je krásně pružné a nelepí se. Děkuji.

  • Marta Polášková | 11. 12. 2009 10:20

    Tyhle trubičky jsou super. Nedají velkou práci a někdo říká, že jsou lepší než klasické převalované.

  • Zuzka | 7. 5. 2007 06:45

    Marie,děkuji.

  • Marie Netolická | 5. 5. 2007 09:48

    Já tam dávám 200g kelímek. Ale jednou jsem použila i ten menší a nic se nestalo... Manžel nemusí sladké, tak mu je plním naslehanou nivou s máslem a smetanou. Je to také mňamka :-)

  • Zuzka | 26. 4. 2007 14:51

    Prosím,kolik gramu má mít zakysaná smetana?To je ten menší kelímek?-ten má asi 150gramu.?

  • Jitka | 23. 4. 2007 17:44

    Tenhle recept znám, jsou opravdu vynikající, kam se hrabou kremrole z listového těsta.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Zákusky Pro děti Pečení Děti Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hladká mouka Máslo Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Široké nudle se slaninou a zelím

Široké nudle se slaninou a zelím

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

Donutky

Donutky

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

65
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně
14
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
13
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
AHA.cz Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Uslzená Tatiana Drexler: Strach o další působení ve StarDance

Uslzená Tatiana Drexler: Strach o další působení ve StarDance

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Smetanové kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact