• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažené rybí filé se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Smažené rybí filé se zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažené rybí filé se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • 1
      ks citronová šťáva (Citron)
    • sůl
    • 1
      kg hlávkové zelí
    • 250
      g rajčata
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • vývar
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka cukr
    • 1
      ks vejce
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 5
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a šikmo nakrájíme na zhruba 6 cm široké kusy. Pokapeme citronovu šťávou, posolíme a necháme 20 minut odležet. Očistíme a opláchneme zelí, rozkrojíme ho na čtvrtky, odstraníme košťál a nakrájíme na proužky. Omytá rajčata přepůlíme, lžičkou vydlabeme zrnka, a nakrájíme je na špalíky. Na dvou lžících másla podusíme zelí, osolíme a opepříme. Přilijeme polovinu vývaru a dusíme asi 20 minut. Na poslední 2 minuty přidáme rajčata. Na zbylém másle necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli, zalijeme ji vývarem a zahustíme solamylem rozmíchaným se smetanou. Znovu krátce povaříme, ochutíme solí, cukrem a hořčicí. Polovinu této směsi vmícháme do zelí. Omáčku i zeleninu udržujeme v teple. Odleželé kousky filé obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a na oleji 5-6 minut usmažíme. Na míse upravíme filé se zeleninou a omáčku podáváme zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené řízky s bramborovým salátem se zelím

Smažené řízky s bramborovým salátem…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Cukr Filé z tresky Hladká mouka Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Máslo Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sůl Vejce Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty

Vegetariánské kari s kurkumou,…

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
35
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
28
Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.
Polévka s játrovými…
22
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Smažené plněné kapustové listy (závitky)
Smažené plněné kapustové listy (závitky)
Smažené plněné kotlety
Smažené plněné kotlety
Smažené plněné papriky
Smažené plněné papriky
Smažené ředkvičky
Smažené ředkvičky
Smažené řízky s bramborovým salátem se zelím
Smažené řízky s bramborovým salátem se…
Smažené řízky z krkovice
Smažené řízky z krkovice
  • Recepty.cz
  • Smažené rybí filé se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact