• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažené knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Smažené knedlíky

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažené knedlíky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení bramborové těsto
    • olej
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Těsto vypracujeme podle návodu, uzené nebo klobásku pomeleme(může se zkombinovat i půl na půl). Těsto vyválíme na váleček, ukrajujeme z něj kousky a ty plníme uzenou směsí.
2
Vytvarujeme knedlíky a ty smažíme dozlatova nejlépe ve fritovacím hrnci. Hotové polijeme usmaženou cibulkou na špeku a můžeme podávat - nejlépe s dušeným zelím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Smažené knedlíky II.

Smažené knedlíky II.

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 13. 5. 2006 09:21

    Paní Jarko,ve fritovacím hrnci to můžete klidně smažit i kulaté,ale je pravda,že mi z toho často vyjdou spíše tvarově karbenátky:o)

  • Marsí | 12. 5. 2006 13:40

    No já právě ty vařené když zbydou osmažím na cibulce a pak je mi zle neboť se přecpu...:o))

  • Jaroslava Oumarová | 12. 5. 2006 13:36

    Aha, takže z něj uděláte placičku. Dík za dodatek, já bych to smažila kulatý:-)))))))))))

  • Jana Kutačová | 12. 5. 2006 13:02

    Já jsem taky byla z domu naučená na klasické vařené,ale manžel mě přesvědčil,že jeho maminka dělá ty smažené,tak jsem to vyzkoušela a naprostá paráda:o) Když není uzené,dá se to opravdu nahradit nějakou klobáskou - ono,když si kupíte občas nějaký ten zmrazený polotovar,stejně v něm žádné uzené není,ale jen nějaká uzenina.

  • NMarta | 12. 5. 2006 12:14

    Mě to poradila tchýně, a hochům to doma chutná víc jak vařené, a hlavně mi už nic při vaření z těch knedlí nevyteče.Plním škvarkama a příloha dušené zelí nebo pak studené se salátem nebo chodím a jen tak ujídám!!Když ušoulám knedlík, ten pak dlaní rozplácnu na placku.

  • Jaroslava Oumarová | 12. 5. 2006 11:28

    Vařené dělám běžně, ale smažené mne nikdy nenapadly...Dík za tip

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bramborové těsto Cibule Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Těstovinový salát s červenou řepou

Těstovinový salát s červenou řepou

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

52
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
28
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
23
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Smažené knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact