• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Smažená zmrzlina II.

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená zmrzlina II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zmrzlina (Doporučuji smetanovou)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce mléko
    • 1
      hrnek cornflakes
    • 1
      hrnek hnědý cukr (Hrnek = 150 ml)
    • 50
      ml kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu rozmělníme. 1 vejce smícháme s mlékem. Vytáhneme zmrzlinu a plech si postavíme na nádobky s ledem. Každou kuličku rychle obalíme ve vajíčku, pak ve suché směsi. Opět dáme do mrazáku.
2
Rozehřejeme si fritézu, kuličky rychle obalíme ve druhém vejci a krátce usmažíme.Hotové polejeme čokoládovou polevou a ihned podáváme. Můžeme si připravit na ozdobu oplatky, ovoce, mandle a tak dále...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • XY | 3. 2. 2007 20:15

    Je to mňamka, vůbec se to nerozteče

  • possum * | 3. 2. 2007 15:29

    No, ja ten recept mam trochu jiny, v kazdem pripade se musi nechat poradne zmrazit, nejlepe pres noc, a v hodne rozpalenem oleji hodne rychle osmazit. Je to rychlovka.Kulicky se delaji takovym tim pulkulatym na zmrzlinu ci melouny.Vyborny napad je tady: http://manek.bloguje.cz/469805-smazena-zmrzlina.php

  • Anonym | 3. 2. 2007 14:36

    Neroztece, neroztece, obal to jisti...a je to dobrota!

  • Jan Hegr | 3. 2. 2007 12:41

    Já zase nechápu, jak muže někdo osmažit zmrzinu? Dit se to musí roztýct ne?

  • Airan Novakova | 3. 8. 2006 17:03

    Pani Michaelo, jedna se o normalni strouhany kokos, omlouvam se - mela jsem to napsat. I sypke veci se daji odmerit v ml, je to dokone jednodussi nez vazene:-)Pani Katko, mam takovou pulkulatou lzici, pak dve polokoule zmrzliny davam k sobe:-)Jedna se o vyborny dezert, oblibeny v restauracnich zarizeni.

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:52

    Spíš by mě zajímalo, jak se udělají ze zmrzliny kuličky... v rukách bude tát a lžičkou neudělám kuličku...

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:51

    podle mě je ten kokos sušený-strouhaný a paní Airan ho odsypává do 150 ml hrnku, takže ho nasype do 1/3 hrnku.

  • Michaela Atherton | 21. 7. 2006 15:52

    ten kokos je suseny, cerstvy nebo jen mleko? Nejak totiz nechapu ty mililitry...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cornflakes Hnědý cukr Kokos Mléko Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Cibulové hovězí

Cibulové hovězí

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Okurkové smoothie

Okurkové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
24
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Míša řezy
Míša řezy
22
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Náročná léčba rakoviny Laďky Něrgešové (49): 18 hodin denně s helmou na hlavě!

Náročná léčba rakoviny Laďky Něrgešové (49): 18 hodin denně s helmou na hlavě!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact