• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Slepice na čínský způsob

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slepice na čínský způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks slepice
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý a nové koření

Postup přípravy receptu

1
Marináda: Do misky dáme olej, žloutek, sojovou a worchestrovou omáčku, sůl, koření a promícháme.
2
Očištěnou slepici vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, koření a uvaříme doměkka (můžeme přidat i kořenovou zeleninu a z vývaru připravit chutnou polévku). Měkkou slepici vyjmeme, maso obereme a pokrájíme na úhledné kousky. Maso vložíme do připravené marinády a důkladně promícháme.
3
Povrch posypeme na plátky pokrájenou cibulí nebo pórkem, přiklopíme a necháme nejlépe přes noc v chladu. Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej mícháme a zvolna dozlatova opečeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo dušenou rýží a obložíme zeleninou. Do směsi můžeme přidat na nudličky pokrájené žampióny a hrst arašídů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jondys | 8. 1. 2016 19:24

    Fakt dobré, až mě to překvapilo. Vítaná změna,po všech těch slepicích na smetaně a paprice. Navíc recept je poměrně jednoduchý. Všem vřele doporučuji!

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 14:03

    Jen jsem tam přidal 1dcl bílého vína se solamilem pro zahuštění. Pro lepší napodobení čínských jídel.

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 13:55

    Velice chutný recept, jen jsem tu slepici vařil o něco déle a naložené v marinádě jsem to měl téměř dva dny.Ale moc jsme si pochutnali.

  • Katy | 13. 5. 2006 07:39

    Je to opravdu moc dobré, všichni jsme si doma pochutnali. Takto upravená slepice má opravdu vyjímečnou chuť a zvlášť manželovi masíčko chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Pepř mletý Rostlinný olej Slepice Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro děti

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…

Čokoládové buchtičky s čokoládovým pudinkem

Čokoládové buchtičky s čokoládovým…

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Tikka masala

Tikka masala

Pohankové lívance

Pohankové lívance

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

165 minut
Husí vývar s těstovinami

Husí vývar s těstovinami

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Parmigiana - italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Parmigiana - italský…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact