• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Slepice na čínský způsob

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slepice na čínský způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks slepice
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý a nové koření

Postup přípravy receptu

1
Marináda: Do misky dáme olej, žloutek, sojovou a worchestrovou omáčku, sůl, koření a promícháme.
2
Očištěnou slepici vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, koření a uvaříme doměkka (můžeme přidat i kořenovou zeleninu a z vývaru připravit chutnou polévku). Měkkou slepici vyjmeme, maso obereme a pokrájíme na úhledné kousky. Maso vložíme do připravené marinády a důkladně promícháme.
3
Povrch posypeme na plátky pokrájenou cibulí nebo pórkem, přiklopíme a necháme nejlépe přes noc v chladu. Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej mícháme a zvolna dozlatova opečeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo dušenou rýží a obložíme zeleninou. Do směsi můžeme přidat na nudličky pokrájené žampióny a hrst arašídů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jondys | 8. 1. 2016 19:24

    Fakt dobré, až mě to překvapilo. Vítaná změna,po všech těch slepicích na smetaně a paprice. Navíc recept je poměrně jednoduchý. Všem vřele doporučuji!

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 14:03

    Jen jsem tam přidal 1dcl bílého vína se solamilem pro zahuštění. Pro lepší napodobení čínských jídel.

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 13:55

    Velice chutný recept, jen jsem tu slepici vařil o něco déle a naložené v marinádě jsem to měl téměř dva dny.Ale moc jsme si pochutnali.

  • Katy | 13. 5. 2006 07:39

    Je to opravdu moc dobré, všichni jsme si doma pochutnali. Takto upravená slepice má opravdu vyjímečnou chuť a zvlášť manželovi masíčko chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Pepř mletý Rostlinný olej Slepice Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Pizza

Pizza

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Chuťovky (jednohubky) z listového těsta

Chuťovky (jednohubky) z listového…

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Marinované kuře v medu a sojové omáčce
Marinované kuře v medu a…
31
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact