Tuhle bábovku prostě musíte zkusit. Díky šlehačce v těstě je neskutečně jemná a rozplývá se na jazyku. Její příprava je navíc tak jednoduchá, takže ji zvládne i začátečník. Pokud chcete mramorovou bábovku, do jedné třetiny těsta vmíchejte kakao.
RADA: Zkuste i lahodnou hrníčkovou bábovku
RADA: Jak vyrobit máslo
Bábovka MARGOT
Šlehačková bábovka hrníčková
Bábovka "trio"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové rizoto
Sumeček
Česnečka z Vysočiny
Salát z červené řepy s křenem II.
Malinový dort - bez křoupání
Krůtí nudlová polévka
Linecký koláč trochu jinak
Bezlepkové Míša řezy
Lehké a křupavé vafle
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát