• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé maso na tymiánu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé maso na tymiánu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • kari
    • tymián
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Zalijeme jedním rozpuštěným máslem a necháme 48 hodin v ledničce. Pak upečeme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem a sladkým zelím, ale výborné jsou i vařené brambory, hranolky apod. Množství koření je podle velikosti masa, vše přiměřeně, ale jedině mnoho soli to může zkazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na tymiánu II.

Kuře na tymiánu II.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Dýně na tymiánu

Dýně na tymiánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Kunková | 12. 10. 2007 17:43

    Včera jsem pekla,opravdu vynikající.Sklidila jsem pochvalu.Dala jsem půlku másla a podlila vodou.Opravdu skvělé.

  • Anonym | 4. 12. 2006 23:04

    Jedním rozpuštěným máslem? Vidím dobře? Jinak nic nového pod sluncem.

  • Anonym | 29. 9. 2006 13:25

    Pečte přiklopené buď ve skleněné zapékací míse nebo klidně v hrnci s pokličkou. S papiňákem nemám žádné zkušenosti, ani nevím, zda se dá použít v troubě. Pečte tak na 210 - 220° do měkkna

  • Šárka Hošková | 12. 9. 2006 17:52

    Marketo, mohla byste mi poradit, jak to mam asi pect, kdyz mam 600g kus kyty? Jestli priklopene, nebo jestli muzu vyuzit taky papinak? Kolik asi stupnu??? Dekuji

  • marketa | 5. 8. 2006 13:23

    opravdu není voda potřeba :-)

  • Radka | 25. 7. 2006 10:52

    Tento recept jsem zkousela i z kralic.masa,jen jsem ho delala na ceresu,nebyl cas ho nakladat a taky moc dobry.

  • jana | 19. 7. 2006 06:01

    Opravdu moc dobre,okorenila jsem maso adzikou a bylo to skvele,k tomu brambor.knedlik a zeli.Moc jsme si pochutnali,maso jsem tez podlila kapkou vody.

  • JANA Louny | 18. 7. 2006 05:49

    Taky nam to chutnalo,malinko jsem podlila vodou,delala jsem z krkovicky a pridala jsem koreni adzika,melo to opravdu dobrou chut.K tomu knedlik a zeli,nemelo to chybu.Dekuji za recept.

  • Hanka | 13. 1. 2006 10:04

    Skvělé,skvělé, minulou neděli jsem takto připravila kotletu,malinko jsem maso podlila vodou,Upecu tak kralíka,kuře atd.díky za tento recept.

  • marketa | 21. 12. 2005 13:04

    Jsem ráda, že chutná. Díky, zdravím a přeju hezké Vánoce.

  • Macek | 16. 12. 2005 06:35

    Včera jsem vařila z králičího masa.... a musím říct - VYNIKAJÍCÍ!!! Jen jsem nakonec přidala osmahnutou klobásku. Mňam, mňam. Paní Markétě dávám jedničku a děkuji za skvělý recept.

  • marketa | 7. 12. 2005 13:28

    Takto jsem už připravovala i kuře - no i tchýně se olizovala :-))) Zdraví market.ka

  • marketa | 7. 12. 2005 13:24

    Zdravím, maso je v celku. Až pak před dopečením krájím na plátky, aby ještě pěkně nasálo šťávičku a vůni.

  • marie krejzarova | 5. 12. 2005 18:45

    To maso je na plátky nebo v celku?

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2005 14:35

    Tak toto je bomba. Efektné korenie, tymián a kari zbožňujem. V jednom recepte všetko, ešte aj cesnak. Vďaka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hořčice Kari Máslo Pepř mletý Sůl Tymián Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Omáčka k těstovinám

Omáčka k těstovinám

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Dia roláda

Dia roláda

Pomazánka z červené řepy I.

Pomazánka z červené řepy I.

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
15
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
12
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact