• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Škvarky z domácí pekárny

autor: Roman Raba
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarky z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg sádlo nebo Bůček

Postup přípravy receptu

1
Sádlo (bůček zbavený kůže) nakrájíme na kostky cca 1 x 1 cm (i větší). Vložíme do pekárny a zapneme program marmeláda. Necháme proběhnout 2 x celý a pak ještě asi 1/2 hod., dokud nejsou škvarky zlatavé. Pak vyndáme nádobu a přes sítko slijeme vypečené sádlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zavináče se škvarky

Zavináče se škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef | 24. 6. 2015 15:29

    ...mě se pekárna Alaska kousne a hlásí eror :'(

  • kaja | 22. 9. 2012 00:13

    Vyzkoušela jsem 2 krát marmeládu+ asi půlku třetí a bylo to akorát, škvarečky pěkně křupavé a barva tak akorát, kdo má rád barevnější, může přidat trošku mlíka. Výborné, nemusíte nic hlídat ani míchat a máte to hotové asi za tři hodinky. Po prvním cyklu jsem přidala sůl a na konci jsou akorát. Zkoušela jsem 1kg- 1,20 a pořád to bylo OK. Nic nevypěnilo,ani nic jiného. Doporučuji ;-)

  • pitt70 | 21. 12. 2011 17:02

    A neprská ?

  • 1982Petula
    1982Petula | 1. 9. 2011 23:16

    Tak jsem škvarky dnes vyzkoušela. Dělala jsem z bůčku, kde bylo více masa, a tak se mi maso během třetího cyklu částečně rozpadlo, ale to nevadí. Problém byl v tom, že mi to nezezlátlo, ale dala jsem program PEČENÍ na 20 min. a vše se dohnalo a finále vypadá skvěle. I chutná, což dokazuje můj spálený jazyk.

  • genius7 | 16. 3. 2011 12:16

    Mám s tím ty nejlepší zkušenosti, přesně tak, jak je popsáno v receptu. Jen pro pěknou zlatavou barvu škvarečků přidávám asi 0,5 dcl mléka. Pak to opravdu nemá chybu.

  • Sylva P. | 20. 10. 2009 07:46

    Sádlo postupně odebírám.

  • marie mateju | 19. 10. 2009 09:45

    Dneska zkusím.Jen mám strach aby to nepřeteklo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Vepřové Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Špaldové housky

Špaldové housky

Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

137
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
131
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
61
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
43
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
42
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými…

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

Zemřel návrhář Giorgio Armani (†91): Truchlí Vojtová, Sklenaříková i konkurence!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Škvarkový chléb
Škvarkový chléb
Škvarkový koláč (placky)
Škvarkový koláč (placky)
Škvarky v troubě
Škvarky v troubě
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková roláda
Šlehačková roláda
  • Recepty.cz
  • Škvarky z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact