Připravte si doma báječnou typickou českou pochoutku z vepřového masa. Vepřové škvarky z trouby si oblíbíte, dochutit je můžete jakýmkoliv kořením dle chuti.
RADA: Podívejte se jak na škvarkové sádlo.
RADA: Vyzkoušejte také škvarkovou pomazánku.
Škvarky z domácí pekárny
Škvarky
Škvarkové sádlo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Zapečená brokolice se žampiony
Vídeňská vařená bábovka
Marcipán ze sušeného mléka
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Květáková polévka s brokolicí
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Borůvková bublanina
Bramborovo-pórková polévka
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…