• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové sušenky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové sušenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 180
      g moučkový cukr
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžička skořice mleté

Postup přípravy receptu

1
Na vále zpracujeme těsto, vyválíme tenký plát, vykrajujeme různé tvary. Pečeme na vymazaném plechu v troubě na mírnou teplotu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové sušenky s povidly

Skořicové sušenky s povidly

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 3. 12. 2012 00:47

    Jsou moc dobré, povedly se mi, akorát příště možná trošku víc másla...ale jsou vynikající, přesně jak sušenky mají být.

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 23. 10. 2010 18:51

    Tvrdé nebyly, ale určitě bych nedoporučila Heru, těsto se neskutečně lepilo a musela jsem přidat ještě asi dalších 200g mouky, než to mělo konzistenci tuhého těsta... Jinak skořici tam moc necítím, ale asi to bude tím, že jsem do těsta přidala ještě asi lžíci kakaa... Možná by bylo dobré přidat kousky čokolády...

  • Nicole | 2. 6. 2007 23:43

    Doporučuji aby nebyly tvrdé, vyválet plát tak 2mm silný, né méně, né více. Poté péct tak na 150°stupňů ve vyhřáté troubě do zrůžovění. Po té nebudou ani tvrdé, ani příliš měkké..prostě tak akorát:-) vždy se takto povedly..

  • Anonym | 26. 5. 2007 22:12

    Označila bych to jako " tvrděnky " než sušenky....dělali jsme přesně dle návodu a celá naše rodina si málem vylámala všechny zuby..

  • Anonym | 26. 5. 2007 15:38

    Pro nás nedobré. Mdlé obyčejné suché...

  • Simona | 12. 12. 2006 10:37

    Zkoušela jsem teprve včera....nejspíš nevím co je mírně vyhřátá trouby, protože se mi dva plechy docela přilepily ikdyž byla vymazané:-) Postříkala jsem je vychladlé ještě čokoládou a vypadají výborně......super. Díky za recept, doporučím dál.

  • Slavka | 11. 12. 2006 14:03

    Chutovo su tieto susienky fakt vyborne, akurat, ze tie nase su fakt ako susienky, su tvrde. Daja, ako ste ich robili, ze boli makke?Ja som urobila vsetko podla receptu, piekla som ich v teplovzdusnej rure na 150C. Mozno som ich piekla prilis dlho, ale ked som ich chcela vybrat skor, boli nedopecene. Dakujem

  • Adam Vlcan | 10. 12. 2006 14:37

    je to vyborne a dobre chvalim toho kdo to vymislel

  • Bařinka | 26. 9. 2006 20:56

    Mňamózní!

  • Daja Sobotová | 29. 5. 2006 10:25

    Výborné. Krásné měkké. Dělala jsem z poloviční dávky. Dala jsem jedno vejce a kapku mléka. Nemá chybu. Doporučuju vyzkoušet.

  • myška Jenny | 11. 11. 2005 21:37

    Jsou super. Kdo má rád skořici, tak si pochutná. Hned jsou měkké a moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Rukolová polévka

Rukolová polévka

Jednoduchá francouzská kaše

Jednoduchá francouzská kaše

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Čevapčiči
Čevapčiči
20
Pastéis de nata
Pastéis de nata
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Olejová bábovka
Olejová bábovka

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Celoživotní pravá ruka oscarového režiséra Menzela (†82): Podstoupila operaci srdce!

Celoživotní pravá ruka oscarového režiséra Menzela (†82): Podstoupila operaci srdce!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact