• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové řezy zdobené hrozny

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové řezy zdobené hrozny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g máslo
    • 250
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao 1 - 2
    • 50
      g čokoláda na vaření (Pokrájená na kousky)
    • 1
      lžička skořice
    • 125
      ml červené víno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • hroznové víno Kuličky na ozdobu
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme kakao, skořici, víno, čokoládu, mouku s kypřidlem a sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na kostičky a každou ozdobíme šlehačkou a hroznovým vínem.
2
Šlehačku a vanilkový cukr řádně vyšleháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Clafoutis s hrozny

Clafoutis s hrozny

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Zdobené jidášky

Zdobené jidášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Loncová | 1. 9. 2015 14:04

    Výborné. Děkuji za recept.

  • Lucka | 27. 8. 2013 19:13

    Měla jsem doma sice jen červený krabičák ale stačil bohatě. Do ušlehané smetany jsem zamíchala tučný tvaroh a jeden bílý jogurt, osladila víc a celé řezy potřela. Kdybych si přečetla komentáře dřív, zkusila bych do krému i skořici. Tak příště ;-) . Ď.

  • Příhodová | 15. 9. 2011 09:42

    Řezy jsou skvělé a to jsem je neměla ani tak načinčané :)

  • Joker | 14. 5. 2011 19:18

    Jednoduché a dobré. Do šlehačky jsem dal lžičku skořicového cukru ;-) 8-)

  • Petra | 15. 3. 2011 19:15

    Buchta je hezky vláčná a nakonec to vypadá i moc hezky.

  • ladislava staffenová | 26. 3. 2010 13:21

    Poslouchej, Jirko, ty jsi fakt neskutečný pokušitel "u plotny" :-DD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Čokoláda na vaření Hladká mouka Hroznové víno Kakao Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Smetana ke šlehání Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Africké kari

Africké kari

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Jemné kuřecí závitky

Jemné kuřecí závitky

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduchý vláčný…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
French toast
French toast
18
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Skořicové oválky
Skořicové oválky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact