• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
Napište svůj komentář k receptu

Skořicová křidýlka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicová křidýlka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 2
      kg kuřecí maso křídla
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžička skořice
    • 1
      lžíce med
    • 3
      lžička koření na kuře např. Tabaco nebo klasické Grilovací
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Křídla opláchneme, dáme do mísy, osolíme - (asi 2 lžičky soli), přidáme 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci medu, 2 lžičky skořice, 3 lžičky koření na kuře a olej. Vše dobře promícháme, necháme aspoň hodinku marinovat a pak naskládáme do pekáčku a podlijeme asi 2 dcl vody. Dáme do vyhřáté trouby - asi na 170 °C péct. Peče se to asi hodinu.
2
Jako přílohu nejčastěji volím chléb anebo brambory pečené na plechu, který vložím do trouby asi 30-40 minut před dopečením křídel.
3
Je to hotovo naráz, křidýlka jsou krásně křupkavá a ta šťávička z křídel, opravdu nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 3. 5. 2013 19:56

    Super, ale omáčky udělám příště víc!

  • bubinka | 12. 10. 2012 22:28

    Výýýborné!!! Milujeme maso na "sladko". Trošku jsem měla obavu z té skořice, ale jakmile jsem ochutnala nemohla jsem najít slov jak je to dobré. Opravdu moooc dobrý recept. Kdo má rád med, určitě mu bude chutnat. Dávám 1

  • Martina Marťásek | 24. 11. 2007 17:04

    Tak dneska jsme měli tato křidýlka na oběd , příteli se nepozdávala ta skořice , ale nakonec jsme se všichni olizovali až za ušima :-)) Dobrotka si zaslouží 1* :-)

  • mina kubikova | 9. 9. 2007 09:52

    na rodinne zrazy na zahrade su dokonale, nasi teenageri sa idu za tym utlct....a moj 75 rocny otecko sa k nim rad vzdy prida. je to za 1*

  • Anonym | 1. 5. 2007 19:02

    Perfektní bašta.Dojedli jsme a nakládala jsem další várku.Chválili všeci.

  • Zapletalka | 25. 2. 2007 19:31

    Moc dobré, byla jsem pochválena

  • Pastis Petite | 24. 2. 2007 21:18

    Dnes večer jsem to dělala. Manžel řekl, že jsou to nejlepší křidýlka za posledních 20 let!

  • Monika | 6. 8. 2006 14:37

    Neuvěřitelně jednduché.Výtečné a pikantní.A ta vůně.Doporučuji zkusit.Zařazuji do oblíbených

  • Petra | 15. 5. 2006 10:45

    Dělala jsem 2x, poprvé přesně podle receptu, ale přeci jen se nám tam zdála ta skořice dost zváštní, proto mě překvapilo, když mě přítel týden nato požádal, jestli bych mu neudělala zase ta dobrá křídýlka, ale tentokrát bez skořice. No, stejně jsem jí tam dala, ale jen poloviční množství. Moc nám to chutnalo, budeme opakovat.

  • Alena Hanusová | 9. 5. 2006 11:11

    To vypadá velice zajímavě. Jsem zvědavá na tu chuť skořice a sojovky....s kuřátkem..mňam

  • Pavlína Svitáková | 9. 5. 2006 09:16

    Zkoušela jsem v sobotu na grilu.Je to bezvadé.Musí se to trošku hlídat,ale výsledek báječný!Za 1*

  • Anonym | 3. 5. 2006 07:32

    Hodina i s přílohou.Příjemná změna chuťová!

  • Jana Kutačová | 30. 4. 2006 09:55

    No,ten čas je přibližný(máme to rádi dobře propečené a to tak,že se i kosti rozpadají)..Jinak upečená křidýlka určitě poznáte.Myslím,že,45 minut stačí.

  • Jana | 29. 4. 2006 10:47

    Vážně se to peče celou hodinu?

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:41

    Vynikající! Nejlepší je ta šťávička..Vytírali jsme pot om pekáček rohlíkama a mlaskali.díky.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 15:30

    Mám tento recept už dlouhá léta odzkoušený a každý byl překvapený tou kombinací skořice medu a koření..Dávala jsem kdysi křídla na polévku,ale od té doby,co jsem tohle upekla,už je nesmím dělat jinak než medovo-skořicově:o))

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 12:15

    Zaujímavý recept, vyzerá to dobre.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na kuře Kuřecí maso Med Rostlinný olej Skořice Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Cheesecake

Cheesecake

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami
Hovězí pupek s houbovou…
13
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
12
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Tajemství Evy Pilarové: Facka, která jí protrhla bubínek!

Tajemství Evy Pilarové: Facka, která jí protrhla bubínek!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

  • Recepty.cz
  • Skořicová křidýlka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact