• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sekaná pro Otesánky
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná pro Otesánky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná pro Otesánky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek tvrdý sýr
    • 3
      ks vařená vejce
    • hořčice
    • 0,50
      kg sekaná syrová, ochucená - Globus vanička
    • 150
      g gothaj 12 plátků

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vypláchneme studenou vodou a na dno rozprostřeme polovinu množství syrové hmoty. Každý plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, na to položíme 1/3 plátku sýra, 1/4 vajíčka a stočíme do ruličky. Salámové závitky klademe na sekanou v pekáčku a nakonec je přikryjeme druhou polovinou syrové hmoty. Pekáček přikryjeme, vložíme do studené trouby a pečeme dozlatova. Během pečení nepodléváme.
2
Pokrm je šťavnatý a dost sytý.
3
Poznámka: můžeme použít i mraženou drůbeží sekanou, nebo si ochutit jakékoliv mleté maso.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Krůtí sekaná s paprikou

Krůtí sekaná s paprikou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hela - | 1. 11. 2007 14:51

    Ano, pekáček je celý zaplněný, měla by se zvolit taková velkost, kolik je masa. Šťáva z masa a tekutý sýr nemají kam utéct a nepřepalují se, všechno se to peče ve vlastní šťávě. Pokud není po ruce pekáček, dáme do kastrolku. Zkloušela jsem to péct i jako plněné karbanátky, ale vytékala z toho ta šťáva a vůbec to nebylo ono.

  • Lída* | 1. 11. 2007 09:12

    Helo, asi si stojím na vedení, je to tedy placka ze sekané a ten pekáček je celý zaplněný ? Zaujalo mě to a chtěla bych to vyzkoušet.Děkuji

  • Vava - | 31. 10. 2007 20:06

    Dělala jsem z mražené drůbeží sekané , fakt dobrý. Navíc, rychlá a sytá večeře pro 4 hladovce celkem tak za 50,- Kč - to už stojí za to si recept uložit!

  • Jarka O. | 29. 10. 2007 12:00

    Také jsem pekla - v sobotu, sekanou jsem měla od "našeho" řezníka. Dávám 1, chutnalo nám:-))

  • Zuzana Šindlerová | 29. 10. 2007 07:45

    Perfektní nápad pro oběd dělaný v časové tísni. Opravdu výborný a hodně sytý, dělala jsem ze sekané z Globusu, super! Dávám 1*!!

  • Světlana Čelechovská | 25. 4. 2007 10:26

    ...to vypadá zajímavě...opravdu dobrý nápad ze sekané...určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gothaj Hořčice Sekaná Tvrdý sýr Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Káva Tiramisu

Káva Tiramisu

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Mexický salát Pico de Gallo

Mexický salát Pico de Gallo

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

39
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
9
Švédský koláč
Švédský koláč
9
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
8
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná podle Itala
Sekaná podle Itala
Sekaná roláda se slaninovou smaženicí
Sekaná roláda se slaninovou smaženicí
Sekaná s brokolicí
Sekaná s brokolicí
Sekaná s hořčičnou krustou
Sekaná s hořčičnou krustou
  • Recepty.cz
  • Sekaná pro Otesánky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact