• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Segedín z naloženého bůčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín z naloženého bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • kysané zelí
    • cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka Na zahuštění
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku nakrájíme na jemno a opražíme na tuku, přidáme bůček a necháme zatáhnout. Podlijeme vodou, přidáme kmín, pepř, sladkou papriku a dusíme do měkka. Když je bůček měkký, přidáme zelí a necháme dvacet minut povařít. Dochutíme a zahustíme s moukou rozkvedlanou ve studené vodě.
2
Podáváme s knedlíkem. Kdo má rád ostré, může přidat jednu feferonku zároveň se zelím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 26. 12. 2007 18:22

    Petře díky za upřesnění nakládání masa

  • Standa Kudrlička | 25. 12. 2007 13:41

    Pane Petře,nechtěl jsem a ani bych si nedovolil kritizovat váš recept.Opravdu mi šlo jen o to,zjistit důvod nakládání bůčku.Maso na uzení si nakládám také(mimochodem já ho nakládám nasucho a dávám 3 dkg soli na 1 kg masa),takže příště si z jednoho kousku určitě udělám segedín.

  • Petr Ondruš | 25. 12. 2007 01:26

    Pane Stando když už někdy budete nakládat maso na udění, tak můžet si udělát segedín a sám zjistíte zda to čekaní stalo za to. Jako každé maso naložené na udění nikdy nestratilo česnekovou chuť. A kdybi se vám nechtěl dělat segedín tak si ho upečte to taky nemá chybu podle mně,ale jak se říka tisíc lidí tisíc chutí.

  • Petr | 25. 12. 2007 01:18

    Paní Ivčo bůček se nakládá jak maso. Ja dávám taky 2,5dkg soli na kilo masa.Převařím vodu a zaleji maso vychladnutou vodou.Do takového laku davám 2 až 3 hlavičky česneku které prolisuji. Maso zatěžím a zalejí vodou asi 5cm nad maso.

  • Standa Kudrlička | 21. 12. 2007 08:18

    Já dávám česnek až úplně nakonec,právě proto,aby tam zůstala jeho chuť.Nevím totiž,jestli by mi vydržela chuť na segedín celé tři týdny.Ale třeba by byla ještě větší.Moc děkuji za odpověď.

  • Jaroslav Pelcman | 20. 12. 2007 06:12

    Naložené maso na uzení má příjemný nádech česneku, který zůstane i po tepelné úpravě. Nevyvaří se do omáčky.

  • Standa Kudrlička | 19. 12. 2007 12:15

    Doufám,že to nikdo nebude brát jako rejpání,ale nikde jsem se v tomto receptu nedozvěděl důvod nakládání bůčku.I postup vaření je stejný jako s nenaloženým masem,jenom na konci zahušťuji najemno strouhanou syrovou bramborou jako skoro všechny guláše,ale to s tím nemá nic společného.Třeba je to s naloženým bůčkem rychleji hotové,nebo výsledný pokrm má jinou chuť,no ale to už by zase nebyl segedín.Proto prosím autora o vysvětlení.Děkuji

  • Jarča | 19. 12. 2007 06:23

    Já dávám 2,5 dkg soli na 1 kg masa a potřu česnekem. Nevím jak autorka receptu.

  • Anonym | 18. 12. 2007 23:31

    No fuj!

  • Ivana Přikrylová | 18. 12. 2007 18:41

    Můžete prosím napsat jak se nakládá bůček před uděním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Kysané zelí Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Milionová polévka

Milionová polévka

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a…

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Kabirův pečený česnek Čeněk

Kabirův pečený česnek Čeněk

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

25
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
22
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
22
Pečená sýrová cuketa
Pečená sýrová cuketa
19
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
18
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă), základní recept
Hedvábná kukuřičná kaše …

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact