• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Segedín z naloženého bůčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín z naloženého bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • kysané zelí
    • cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka Na zahuštění
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku nakrájíme na jemno a opražíme na tuku, přidáme bůček a necháme zatáhnout. Podlijeme vodou, přidáme kmín, pepř, sladkou papriku a dusíme do měkka. Když je bůček měkký, přidáme zelí a necháme dvacet minut povařít. Dochutíme a zahustíme s moukou rozkvedlanou ve studené vodě.
2
Podáváme s knedlíkem. Kdo má rád ostré, může přidat jednu feferonku zároveň se zelím.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 26. 12. 2007 18:22

    Petře díky za upřesnění nakládání masa

  • Standa Kudrlička | 25. 12. 2007 13:41

    Pane Petře,nechtěl jsem a ani bych si nedovolil kritizovat váš recept.Opravdu mi šlo jen o to,zjistit důvod nakládání bůčku.Maso na uzení si nakládám také(mimochodem já ho nakládám nasucho a dávám 3 dkg soli na 1 kg masa),takže příště si z jednoho kousku určitě udělám segedín.

  • Petr Ondruš | 25. 12. 2007 01:26

    Pane Stando když už někdy budete nakládat maso na udění, tak můžet si udělát segedín a sám zjistíte zda to čekaní stalo za to. Jako každé maso naložené na udění nikdy nestratilo česnekovou chuť. A kdybi se vám nechtěl dělat segedín tak si ho upečte to taky nemá chybu podle mně,ale jak se říka tisíc lidí tisíc chutí.

  • Petr | 25. 12. 2007 01:18

    Paní Ivčo bůček se nakládá jak maso. Ja dávám taky 2,5dkg soli na kilo masa.Převařím vodu a zaleji maso vychladnutou vodou.Do takového laku davám 2 až 3 hlavičky česneku které prolisuji. Maso zatěžím a zalejí vodou asi 5cm nad maso.

  • Standa Kudrlička | 21. 12. 2007 08:18

    Já dávám česnek až úplně nakonec,právě proto,aby tam zůstala jeho chuť.Nevím totiž,jestli by mi vydržela chuť na segedín celé tři týdny.Ale třeba by byla ještě větší.Moc děkuji za odpověď.

  • Jaroslav Pelcman | 20. 12. 2007 06:12

    Naložené maso na uzení má příjemný nádech česneku, který zůstane i po tepelné úpravě. Nevyvaří se do omáčky.

  • Standa Kudrlička | 19. 12. 2007 12:15

    Doufám,že to nikdo nebude brát jako rejpání,ale nikde jsem se v tomto receptu nedozvěděl důvod nakládání bůčku.I postup vaření je stejný jako s nenaloženým masem,jenom na konci zahušťuji najemno strouhanou syrovou bramborou jako skoro všechny guláše,ale to s tím nemá nic společného.Třeba je to s naloženým bůčkem rychleji hotové,nebo výsledný pokrm má jinou chuť,no ale to už by zase nebyl segedín.Proto prosím autora o vysvětlení.Děkuji

  • Jarča | 19. 12. 2007 06:23

    Já dávám 2,5 dkg soli na 1 kg masa a potřu česnekem. Nevím jak autorka receptu.

  • Anonym | 18. 12. 2007 23:31

    No fuj!

  • Ivana Přikrylová | 18. 12. 2007 18:41

    Můžete prosím napsat jak se nakládá bůček před uděním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Kysané zelí Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

Francouzské toasty sladké

Francouzské toasty sladké

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Houskové knedlíky - pečené

Houskové knedlíky - pečené

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

165 minut
Husí vývar s těstovinami

Husí vývar s těstovinami

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Bruselské hovězí - minutka
Bruselské hovězí -…
16
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs…
13
Dušená kapusta na slanině
Dušená kapusta na slanině

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Segedín z naloženého bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact