• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Segedín
Napište svůj komentář k receptu

Segedín

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kysané zelí
    • sádlo
    • 3
      ks cibule
    • 250
      g vepřová tlačenka
    • paprika
    • sůl
    • maggi
    • zakysaná smetana
    • 1
      kg vepřový bůček nebo plecka

Postup přípravy receptu

1
Upozornění - jen pro labužníky a žádné dietáře. Dáme vařit kysané zelí s kmínem a solí. Ve vetším kastrolu rozpálíme sádlo, osmažíme cibulku a přidáme na větší kostky maso (nejlépe bůček a prorostlý) a ze všech stran osmahneme.
2
Přidáme sladkou papriku, trochu pálivé a rychle maso promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou tlačenku a ztlumíme teplotu. Až se nám sulc z tlačenky rozpustí, podle potřeby přilijeme trochou vody.
3
Dusíme pod pokličkou s kontrolou doměkka. Podle potřeby přilíváme po malých částech vodu. Do měkkého masa přidáme podučené zelí. Dochutíme a podáváme s miskou zakysané smetany.Tento guláš, pokud používáte minimální množství vody nepotřebuje zahušťování.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 13. 6. 2013 13:03

    Je to vážně skvělý nápad, přidat tlačenku. Lepší segedýn jsem prý ještě neuvařila a to mi klepe důchod na dveře. No a manžel ho stačil doporučit už všem koho od včerejška potkal.

  • recepty73
    recepty73 | 20. 12. 2012 18:03

    ...zelí nedusit mimo, ale přidat po změknutí masa(pokud je hodně kyselé, stačí propláchnout), nedávat maggi, když se použije dobře ochucená tlačenka je tam na nic a bůček nemusí být zas tak moc prorostlý ;-) ...

  • ERIK LAKATOSOVIE | 12. 8. 2009 19:39

    POZERAM ZE TU SI VARI SEGEDIN KAZDY POSVOJOM :) JA SOM TO SKUSIL NA VELA SPOSOBOU ALE TEN MOJ JE ASI NAJLEPSII AJ RODINKA TO ODSUHLASILA :))

  • Anička Eliášová | 4. 7. 2007 08:58

    Včera jsem ho manželovi uvařila a moc si na něm pochutnal a říkal,že lepší ještě nejedl.dneska ho určitě dojí.Děkuji za recept.

  • Míša Ďáblík | 15. 10. 2006 09:53

    Výborný segedín, pokud použijete pořádný bůčet, tak voda není třeba. Doporučuji nechat den odležet, aby se zvýraznila chuť - pak to nemá chybu.

  • Jana Malá | 24. 5. 2006 21:21

    Vypadá to divně,ale vcelku to má vlastně logiku.Určitě to vyzkouším.

  • Michael Aussie | 24. 5. 2006 17:06

    Segedínský guláš je jeden z mých nejoblibenějších. Proto jsem byl hodně zvědavý na tuto obměnu a musím říci špica. Tento recept bych zařadil mezi tajné rodinné. Dělal jsem z menšího množství a pochybělo. Ta tlačenka mu dá chuť, kterou nejde ničím nahradit. Dávám za 1 a určitě už nebudu tento gulášek dělat jinak. Děkuji za podělení se o tento recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Maggi Paprika Sádlo Sůl Vepřová tlačenka Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

54
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…
20
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
17
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact