Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Grilované kuře z papiňáku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc mne tento recept láká, mám ale strach z té plechovky! Vždyť jsou barevné, co to udělá při pečení? Není zdraví škodlivé ???_
Mimo jiné prase by muselo sedět na sudu a ne na plechovce
no to je snad jasný , když mluví o kuřeti, že tam neposadí prase!
Vtip je v tom, že nemáte v ingrediencích napsáno právě to kuře:-):-):-)
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Rybízová pěna
Brokolicové karbanátky II
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Bulharská musaka -Olga
Falešný tatarák z junioru
Thajská kuřecí polévka s houbami
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Ovesné cookies s brusinkami
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek