• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sečuánské vepřové maso
Napište svůj komentář k receptu

Sečuánské vepřové maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sečuánské vepřové maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g cibule
    • 80
      g cukr krupice
    • 5
      ks česnek
    • 20
      g černé houby
    • 100
      g nakládané kapie
    • 20
      g chilli
    • 450
      g vepřové maso (Kýta)
    • 50
      g ocet Čínský (Vinegar)
    • 200
      g pórek
    • 200
      g hlávkové zelí
  • Zálivka
    • cukr
    • 100
      g sojová omáčka
    • 100
      g víno SHAO XING RICE
    • drůbeží vývar
    • zázvor 1/2 kávové lžičky

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v Solamylu a vejcích.
2
Hlávkové zelí, pórek a cibuli nakrájíme na nudličky, černé houby překrojíme na menší kousky. Připravíme si olej na pánev a necháme ho rozpálit. Vložíme maso a opečeme ho. Slijeme přebytečný olej a postupně přidáváme tyto ingredience: cukr smíchaný s čili kořením necháme trochu zkaramelizovat, zastříkneme octem a přidáváme zeleninu podle tvrdosti (cibule, zelí, houby, pórek, kapie), zalijeme připravenou zálivkou a necháme podusit.
3
Podle potřeby zahustíme Solamylem a před dokončením přidáme česnek nakrájený na slabé plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso s cuketou a rajčaty

Vepřové maso s cuketou a rajčaty

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Láďa | 13. 7. 2012 13:02

    To koření je sečuánský pepř. Ten tam skutečně patří, bez toho to není ono. Navíc mi v receptu chybí bambusové výhonky...

  • Milada | 2. 2. 2012 16:13

    Každé jídlo s názvem "Sečuánské" obsahuje sečuánské koření a podle něho má název. Tady jsem ho neobjavila. Nedá se nahradit s chili, chuť je jiná. Koření se dá koupit ve specializovaných prodejnách s ázijským zbožím. Je velice drahé...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé houby Česnek Chilli Cibule Cukr Cukr krupice Drůbeží vývar Hlávkové zelí Nakládané kapie Ocet Pórek Sojová omáčka Vepřové maso Víno Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Super koblížky

Super koblížky

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
39
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Sečuánské vepřové maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact