• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Schovaný hermelín

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schovaný hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory uvařené nastrouhané
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      ks hermelín
    • 12
      plátek drůbeží šunka
    • 80
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Hermelín rozkrájíme na 3 kolečka. Každý plátek dáme mezi dva plátky šunky. Toto zabalíme důkladně do bramborového těsta. Vzniklé placky obalíme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
2
Můžeme kolečka před obalením ještě posypat různým kořením. Zvlášť dobré je grilovací, nebo potřít hořčicí, kečupem či chilli pastou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Saunový hermelín

Saunový hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 14. 1. 2007 19:36

    Ali: vůbec se mě to nedotklo,já jsem jen přesně pochopila,že už jste si všimla,jaké kombinace mi chutnají a jen mě to rozesmálo.:o)

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:16

    Jani, nemyslela jsem to ve zlém, což jste jistě pochopila, jen mi se mi to porád dralo ven a tak jsem to švihla na klávesnici.

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:11

    Jídlo jsme měli skutečně včera k obědu a nemělo to chybu. Udělala jsem k tomu zelí. Hodnotím velkou 1!

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:04

    Alenko: já si asi pokoj nedám nikdy,miluji tuto kombinaci-ať už v bramborovém těstě nebo v bramborákovém.Je to opravdu pochoutka a kdo je na stejné vlně jako jás těmito"sýrečky s charakter. a nezaměnitelnou vůní a chutí",tak jen doporučuji vyzkoušet.Dělám už spoustu let a vždy s obrovským úspěchem.:o)Poznámka: večeři jsem dnes zavrhla,ale jen z důvodu,že jsem pozvána jinam,takže určitě udělám příště.:o))

  • Airan | 12. 1. 2007 18:56

    Tohle se mi velice libi, nejak se ted rozsypal pytel s vynikajicimi recepty, dekuji za dobry napad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:11

    No toto vypadá velmi dobře už vím co zítra k obědu, díky za bezva nápad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:09

    A nedá pokoj s těmi voňavými sýrečky a nedá. Taky dělám takhle bramboráky, ale s voňavými sýrečky jsem to ještě nezkoušela.

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:31

    Já jsem si to špatně přečetla,že toto těsto je z vařených brambor....já dělám hermelín smažený v bramborovém těstě(nechce se mi vyrábět,takže používám těsto v prášku)Viz můj recept"Smažený hermelín se salámem"A klasické těsto na bramborové placky plním i hermelínem i tvarůžky nebo plátkem uzeného v kombinaci s těmito voňavými sýrečky:o)

  • Anonym | 12. 1. 2007 11:16

    Simčo, to není bramborákové těsto, ale bramborové těsto - je tužší...

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:04

    Simčo,udělám těsto jako na bramborák,sleju vodu z brambor a zahustím moukou,přidám česnek,pepř a kmín(někdy nastrouhám do těsta jednu cibuli) a ten postup jste odhadla naprosto správně-roztáhnu těsto na pánvičce na menší placku a pokladu hermelínem nebo tvarůžky a přikryji je další vrstvou brambor.těsta a obrátím.Je to opravdu mňamka a tak jste mi tady holky vyburcovaly chuťové pohárky,že to udělám dnes na večeři:o)

  • Simča Sládková | 12. 1. 2007 10:27

    Jani, jak to děláte s tím bramborákem? Já, když udělám těsto na bramborák, tak je dost tekuté - liju ho na pánev naběračkou. Takže "obalit" plátek Hermelínu napřipadá v úvahu. Takže to nalijete trochu těsta na bramborák, položíte sýr a opět zalijete bramborákovým těstem???? Prosím o podrobnější popis :o))) Simča

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 09:54

    Podobně dělávám bramboráky s hermelínem i s tvarůžky(jen těsto trochu více okořením).Je to vynikající.Můj muž k tomu chce vždy zelíčko a pivíčko.:o)

  • Jana z VM | 12. 1. 2007 09:43

    Markéto, kde to všechno berete??? Samá dobrota a mně z toho jde hlava kolem.. Kdy já to všechno vyzkouším??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Drůbeží šunka Hermelín Polohrubá mouka Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Smažená kapusta

Smažená kapusta

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Hanácké bifteky

Hanácké bifteky

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
35
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková
Nebeská roláda bez mouky…
19
Mrkvová pomazánka s vejci a tvarohem
Mrkvová pomazánka s…
13
Dobré rizoto
Dobré rizoto
12
Zeleninový boršč
Zeleninový boršč

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Světoznámá zpěvačka Sia: Drsný boj o dítě! Muž z ní dělá feťačku, ona z něj pedofila

Světoznámá zpěvačka Sia: Drsný boj o dítě! Muž z ní dělá feťačku, ona z něj pedofila

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact