• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Saunový hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Saunový hermelín

autor: Klara Noskova
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín
    • šunka
    • gothaj
    • vysočina
    • paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Klasický Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunky, plátek gothaje a plátek vysočiny (ty tři druhy jsou nutné), přiložíme syrovou papriku, přitiskneme k sobě a celé dáme do alobalu. A takto v alobalu dáme na saunová kamna a 15 minut necháme. Poté rozbalíme a hermelín je rozteklý a protavený tím salámem (15 minut je nutných).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 19:51

    Recepty se stejným názvem tu byly dva-jak se jmenuje teď ten druhý,kterému určitě foto chybí též =-O =-O =-O -fakt už mě to nebaví :'(

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 19:48

    ...zajímalo by mě,kde je původní foto saunového hermelínu

  • Šárka Rudlová | 22. 9. 2010 15:26

    Docela dobrý recept, ale ty salámy mě moc nelákají...dala bych max. šunku a pak třeba anglickou a cibuli.

  • recepty 73 | 16. 9. 2010 19:45

    Saunový hermelín je tu 2X :-o ,já moc hermelínový nejsem,ale tato varianta je velice chutná.Alobal mi zrovna došel,tak jsem hermelín nechal ve svém obalu+pečící papír.Posílám 1 a foto :-))

  • Helena | 26. 2. 2008 18:44

    Saunová kamna nemám,do sauny nechodím,takže to šoupnu do trouby a s bramborovou kaší to nebude mít chybu.

  • Klara Noskova | 26. 2. 2008 12:04

    Ten recept mám od kamaráda, takto si ho hoši připravují v sauně, ale samosebou že lze dát i do trouby, nebo postavit na jakákoliv rozpálená kamna.

  • Hela - | 26. 2. 2008 09:31

    Taky nevím, proč bych to nemohla dát v alobalu do pekáče a do trouby....

  • Di | 25. 2. 2008 19:46

    A Vy jste to fakt Kláro dělala v sauně?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Večeře Pozdní večeře Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Gothaj Hermelín Paprika Šunka Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Selská směs

Selská směs

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Tvarohové muffiny

Tvarohové muffiny

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

18
Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu
Sněhové pusinky s…
17
Mazanec z domácí pekárny
Mazanec z domácí pekárny
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
13
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Sardinky v ostré rajčatové omáčce
Sardinky v ostré rajčatové omáčce
Sarma od Muki
Sarma od Muki
Saté
Saté
Scones
Scones
Sea ga curry (mušle a krevety s kari salátem a uzenou makrelou)
Sea ga curry (mušle a krevety s kari…
Sedlácké brambory s bryndzou a slaninou
Sedlácké brambory s bryndzou a slaninou
  • Recepty.cz
  • Saunový hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact