• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou

autor: u.f.o.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g špenát
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Anglickou slaninu nakrájíme, opečeme s jemně nasekanou cibulí, přidáme špenát a dochutíme rozetřeným česnekem. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverečky a plníme připravenou směsí. Šátečky zabalíme, potřeme žloutkem a pečeme v horké troubě.
2
Fakt dobrý, děti mi nechali jeden.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta s karamelizovanými jablky

Šátečky z listového těsta s…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 7. 11. 2013 10:05

    Mohu se zeptat na kolik stupňů si vyhřejeme troubu a kolik minut cca. pečeme? Děkuji M. :-\

  • Petr | 11. 5. 2013 15:16

    Stačí mražený :)

  • Iveta Nová | 7. 10. 2006 11:50

    Chtěla jsem se zeptat, jak s tím špenátem. Mam koupit listovy špenát, nasekat a pridat do smesi nebo staci zmrazeny spenat - klasicke zmrazene kostky co se prodavaji a delam jej ke knedlikum? Děkuju moc za radu, rada bych recept vyzkoušela.

  • pavla | 14. 7. 2006 07:23

    Tak jsem vyzkoušela, špenát jsem nechala přejít varem a pak rozmixovala, podobně jako paní Ivana jsem si trochu zjednodušila přípravu a místo šátečků jsem udělala štrůdl nicméně chuti to neubralo takže dávám 1. Hezký den všem

  • roman procházka | 13. 7. 2006 16:19

    určitě , ale budete ho muset nasekat hodně na drobno.

  • Pavla | 13. 7. 2006 11:39

    Recept vypadá jednoduše, určitě dnes vyzkouším, myslíte, že můžu dát novozélandský špenát, který jsem letos zasadila poprvé a zatím s ním nemám žádné zkušenosti?

  • Ivana Přikrylová | 13. 7. 2006 10:11

    Omlouvám se, zapoměla jsem se k příspěvku podepsat a už jsem ho odklikla.Tak ať nejsem anonymní

  • I | 13. 7. 2006 10:09

    Recept znám, je skvělý teplý i studený. Já ale dělám méně pracnou variantu a to tak, že listové těsto rozválím, dám na plech, potřu špenátovou směsí a navrch dám znovu listové těsto. Po upečení krájím na čtverečky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Listové těsto Špenát Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené banány

Smažené banány

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Perník s pudinkem - nedrobí se

Perník s pudinkem - nedrobí se

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Rychlý salát s kozím sýrem

Rychlý salát s kozím sýrem

Cibulová polévka podle Marušky

Cibulová polévka podle Marušky

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
58
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
40
Houbový guláš
Houbový guláš
35
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact