• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou

autor: u.f.o.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g špenát
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Anglickou slaninu nakrájíme, opečeme s jemně nasekanou cibulí, přidáme špenát a dochutíme rozetřeným česnekem. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverečky a plníme připravenou směsí. Šátečky zabalíme, potřeme žloutkem a pečeme v horké troubě.
2
Fakt dobrý, děti mi nechali jeden.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta s karamelizovanými jablky

Šátečky z listového těsta s…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 7. 11. 2013 10:05

    Mohu se zeptat na kolik stupňů si vyhřejeme troubu a kolik minut cca. pečeme? Děkuji M. :-\

  • Petr | 11. 5. 2013 15:16

    Stačí mražený :)

  • Iveta Nová | 7. 10. 2006 11:50

    Chtěla jsem se zeptat, jak s tím špenátem. Mam koupit listovy špenát, nasekat a pridat do smesi nebo staci zmrazeny spenat - klasicke zmrazene kostky co se prodavaji a delam jej ke knedlikum? Děkuju moc za radu, rada bych recept vyzkoušela.

  • pavla | 14. 7. 2006 07:23

    Tak jsem vyzkoušela, špenát jsem nechala přejít varem a pak rozmixovala, podobně jako paní Ivana jsem si trochu zjednodušila přípravu a místo šátečků jsem udělala štrůdl nicméně chuti to neubralo takže dávám 1. Hezký den všem

  • roman procházka | 13. 7. 2006 16:19

    určitě , ale budete ho muset nasekat hodně na drobno.

  • Pavla | 13. 7. 2006 11:39

    Recept vypadá jednoduše, určitě dnes vyzkouším, myslíte, že můžu dát novozélandský špenát, který jsem letos zasadila poprvé a zatím s ním nemám žádné zkušenosti?

  • Ivana Přikrylová | 13. 7. 2006 10:11

    Omlouvám se, zapoměla jsem se k příspěvku podepsat a už jsem ho odklikla.Tak ať nejsem anonymní

  • I | 13. 7. 2006 10:09

    Recept znám, je skvělý teplý i studený. Já ale dělám méně pracnou variantu a to tak, že listové těsto rozválím, dám na plech, potřu špenátovou směsí a navrch dám znovu listové těsto. Po upečení krájím na čtverečky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Listové těsto Špenát Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Květák s kakaem

Květák s kakaem

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Banánový dort s kakaovou šlehačkou

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

169
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
26
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
24
Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette …
23
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact