• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlý pangasius s ananasem
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý pangasius s ananasem

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
10fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce zázvor
    • 1
      hrnek ananas
    • 0,50
      hrnek kokosové mléko
    • 1
      lžička hnědý cukr
    • 500
      g pangasius
    • 1
      lžíce mirin

Postup přípravy receptu

1
Do misky dáme na 30 minut marinovat filety, přidáme na drobno nakrájený česnek a čerstvý zázvor, citrónovou šťávu, sladkou chilli omáčku a Teryiaki marinádu (lehká sojová omáčka, lžička cukru a lžička Mirin - japonské rýžové víno - když nemáme nahradíme Vermutem).

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Do woku si dáme rozehřát lžíci oleje (když chceme nezaměnitelnou chuť asie, přidáme také malou lžičku sezamového oleje), přidáme na kousky nakrájené namarinované filety opražíme 2-3 minuty. Vybereme a odložíme na stranu.
3
Já jsem použil asi tak třetinu čerstvého většího ananasu, dá se použít také konzervovaný, ale potom nedávat cukr. Ananas vhodíme do woku, polejeme marinádou, co zůstala po rybách a dusíme 2-3 minuty. Mrkev, mladou cuketu a jarní cibulku si nakrájíme na kostičky - jullien. Přidáme k ananasu a dáme všechnu marinádu a (stir -fry - mícháme a rychle opékáme) podle chutě. My máme raději "křupavější" zeleninu, tak jen pár minut a je to hotové.
4
Připravíme si hrst čerstvého koriandru, který posekáme. Do woku vlejeme hrnek kokosového mléka, prohřejeme, nevaříme, přidáme kousky ryb a koriandru a promícháme. Ochutíme podle chutě, sůl, koření a když chceme úplně asijskou chuť, přidáme namísto soli rybí omáčku, ale ta je jen pro ty, kteří poznají její exotickou chuť. Ani ne 10 minut. Vyzkoušejte. Podávejte s jasmínovou rýží.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius v bylinkovém mantlu

Pangasius v bylinkovém mantlu

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anetka | 31. 7. 2012 11:04

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • time | 11. 10. 2011 09:35

    Pánové se sešli o páté ráno :-D :-D :-D

  • nnln | 11. 10. 2011 08:43

    Docela by mě zajímalo, zda jste konkrétně tento recept již opravdu stihl vyzkoušet..

  • nnln | 11. 10. 2011 08:35

    Tento recept vypadá opravdu dobře.. Líbí se mi, že ač recept na "exotické" jídlo, není složitý a především ze surovin, které seženu i u nás na malém městě. A navíc oceňuji i variantu, čím případně nahradit. S tím rýžovým vínem by u nás problém možná byl. Ráda vyzkouším ;-)

  • Smith-P. | 11. 10. 2011 05:30

    tak jistě, ja to dělám od okoa a vždy to dobře dopadne. Právě dělám na tom svém receptu, který jsem slíbil. Ještě to nějakou dobu potrvá než to zveřejním, ale bude to skutečný unikát ;-)

  • cuoco | 11. 10. 2011 04:56

    Patric, vsak vies ten Thajsky zaklad ale treba nastavit kazdy podla svojej chute, kysle, sladke,slane a stiplave. Robime aj s krevetami a chřestom ako "luxusnejsiu " verziu.Vid foto. <3

  • Smith-P. | 11. 10. 2011 04:27

    Vynikající recept, tak vypadá recept, když chcete docílit chutí pravé Asie. Nádhera. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Treska
Maso Zdravě i chutně Zelenina Rybí Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Chilli omáčka Citronová šťáva Cuketa Hnědý cukr Jarní cibulka Kokosové mléko Mirin Mrkev Pangasius Rostlinný olej Sojová omáčka Zázvor

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Domácí šátečky (nejen) s tvarohem

Zdravý chléb do formy

Zdravý chléb do formy

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

20
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
14
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
14
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Rychlý nepečený moučník z polenty
Rychlý nepečený moučník z polenty
Rychlý ovocný koláč
Rychlý ovocný koláč
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím sýrem
  • Recepty.cz
  • Rychlý pangasius s ananasem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact