• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlý dort z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý dort z listového těsta

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý dort z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • 200
      g ořechy
    • malinový džem nebo ostružinový
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Ořechy smícháme s cukrem. Listové těsto rozdělíme na 5 stejných částí a každou vyválíme do kruhu podle velikosti dortové formy. Na dno dortové formy bez prstence položíme 1. plát těsta, propícháme vidličkou, natřeme džemem a posypeme 1/4 ořechů.
2
Položíme druhý plát, potřeme džemem a posypeme další čtvrtinou ořechů. Opakujeme ještě 2x, poslední 5. plát natřeme džemem a přiložíme džemem dolů, na ořechy. Dort ostrým nožem rozkrájíme na 12 dílů, potřeme rozšlehaným vajíčkem, nasadíme prstenec a v horké troubě upečeme.Necháme vychladnout, podle řezů přeřežeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkový dort z listového těsta a jablky

Pudinkový dort z listového těsta a…

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš

Báječný vanilkový řez z listového…

Masové taštičky z listového těsta

Masové taštičky z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Helena | 8. 10. 2011 20:19

    Zdravím a mám dotaz . Ořechy posekat nebo nechat v celku?Děkuji.

  • Olga Zehnalová | 17. 8. 2010 11:57

    Fíha, toto môže dobré, lístkové cesto a orechy - to je moje. A tvoje recepty, Terezka, nikdy nesklamú, v najbližšej dobe pečiem.

  • Tereza Jarčušková | 13. 2. 2007 06:49

    Prepečú sa, lístkové cesto je hotové raz dva. Pečte ako každé lístkové cesto, do horúcej rúry, po 8 min znížiť teplotu a dopiecť.

  • Anonym | 12. 2. 2007 15:26

    A propečou se testá medzi náplní, kdež je ich tolik?

  • Tereza Jarčušková | 12. 2. 2007 07:01

    Prečo vražedné ? Predsa sa to neje denne a celá torta. Ak si dáte 1-2 kúsky, nič sa vám nestane :))) Mimochodom, tuk v orechoch je zdravý svojim zložením.

  • terezka | 10. 2. 2007 19:47

    Listové těsto je samo o sobě mastné a v kombinaci s mastnými ořechy je to vražedné...ale manžel se ládoval :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Svačina Pečení Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Listové těsto Malinový džem Moučkový cukr Ořechy Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňový závin

Třešňový závin

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
53
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
48
Popradská roštěnka
Popradská roštěnka
48
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
40
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Rychlý borůvkový koláč
Rychlý borůvkový koláč
Rychlý dezert tvaroháček
Rychlý dezert tvaroháček
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Rychlý jablečný kompot
Rychlý jablečný kompot
Rychlý jablkový koláč
Rychlý jablkový koláč
Rychlý jablkový kompot
Rychlý jablkový kompot
  • Recepty.cz
  • Rychlý dort z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact