• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
Napište svůj komentář k receptu

Rychlovka na chatu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlovka na chatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks květák středně velký
    • 300
      g šunkový salám
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml mléko nebo smetana
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst pažitka čerstvá
    • máslo na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dva středně velké květáky do poloměka, poté je rozkrojíme na polovic a nakrájíme na plátky nebo kousky. Takto nakrájené plátky klademe na vymaštěný plech nebo formu a každou vrstu posypeme nakrajeným salámem na kostičky. Vše zalijeme rozšlehanými ochucenými vejci se strouhankou a mlékem nebo smetanou. Zapečeme v rozehřáté formě cca 15-20 minut.
2
Podáváme posypané pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Filé "rychlovka"

Filé "rychlovka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková | 16. 1. 2007 12:36

    Nechtěla jsem komentovat, ale orpravdu smažený květák , syrový - obalenýv trojobalu je lepší, ale podle u nás doma, třeba u Vás doma Vám to chutná jinak, ale předvařený a nebo jinak předem upravený, není podle našeho, raději syrový , obalený a usmažený, někdy i ve friťáku, tam je to jednoduší, doma na plotně v Zepteru to trvá delší dobu, ale je také dobrý, on totiž ten syrový je křupkavý a není to takové měkké. Asi jak říká paní Jana z VM - blemta. A s tim podle svého vaření souhlasím.No co, tak stejně máme každý svůj názor a hlavně zkušenosti. Ahoj a raďte dále, náhodou je to lepší než číst bulváry.

  • Jana Kutačová | 16. 1. 2007 11:10

    Nám syrový-tedy nevařený květák nechutná.Vždy ho před smažení nechám asi minutu projít varem ve slané vodě a pak obalím a smažím.Syrový nám připadá dost tuhý.Je to asi otázka názoru.:o)

  • Jana Povolná | 16. 1. 2007 11:03

    :-D ....musím se smát...jak jsme z té techniky zblblí....název jsem si přečetla jako Rychlovka na "četu":-D...jinak recept znám,také ho děláváme na chatě...je to moc dobré

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 10:35

    taky květák - ať jej upravuji na jakýkoliv způsob - předem nevařím. Daleko chutnější je, když se zpracuje syrový. Především na smažení není vůbec dobrý povařený, je z něho taková "blemta".

  • Jana | 16. 1. 2007 00:46

    Zapeceny kvetak v troube neni ani potreba predem varit.Staci 20 minut v troube a je pekne mekoucky.

  • Marie | 15. 1. 2007 17:11

    Já to také znám, rozeberu polovařený květák na růžičky, rozložím na vymazaný pekáček, zasypu salámem nebo uzeným , posypu petrželkou a pažitkou a po zapečení zaliji palačinkovým těstem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Cuba libre

Cuba libre

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Marináda na králíka nebo kuře

Marináda na králíka nebo kuře

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Špenátovka

Špenátovka

Cupcakes

Cupcakes

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Muffiny
Muffiny
21
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
18
Butter chicken masala
Butter chicken masala

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Manželka Petra Svobody Lucia: Manžel mi první rok a půl vztahu lhal!

Manželka Petra Svobody Lucia: Manžel mi první rok a půl vztahu lhal!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact