• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlí šneci z plundrového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Rychlí šneci z plundrového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlí šneci z plundrového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • čokoláda
    • oříšky
    • vanilkový cukr
    • těsto hotové plundrové

Postup přípravy receptu

1
Hotové plundrové těsto (lze koupit v prodejnách Albert) rozbalíme a na šířku rozřízneme na dvě poloviny. Každou polovinu posypeme na kousky nakrájenou čokoládou (nejlepší je čokoláda na vaření nebo pokud nevíte co s přebytky vánočních nebo velikonočních figurek) a nasekanými ořechy (mohou být i mandle, rozinky, kandované ovoce a cokoliv co máte rádi), lehce pocukrujte vanilkovým nebo skořicovým cukrem. Oba pláty těsta stočte do rolády a rozkrájejte je na cca 1,5 cm dílky.
2
Na pečící papír na plech položte dílek řeznou plochou dospodu a lehce přitlačte, aby se těsto otevřelo do tvaru šnečí ulity. Pečte do zezlátnutí.Recept je velmi rychlý - ideální v případě nečekané návštěvy - i s pečením je hotový do 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Rychlí utopenci

Rychlí utopenci

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Markéta | 19. 4. 2007 17:32

    Je podobné listovému - dělají se z něj v pekárnách loupáky (plněné čokoládou, marmeládou atd.).

  • Ivana Přikrylová | 19. 4. 2007 14:54

    Plundrové těsto, to slyším poprvé. Jakému druhu těsta je podobné? Listovému, lineckému ...?

  • Markéta | 18. 4. 2007 18:05

    Z listového těsta dělám slaný "protiklad" - do rolády zalalím šunku, sýr a nějaké voňavé bylinky a upeču. Když to dám na jeden stůl se šneky nikdo neví, kam sáhnout dřív:-).

  • Markéta | 18. 4. 2007 18:05

    Z listového těsta dělám slaný "protiklad" - do rolády zalalím šunku, sýr a nějaké voňavé bylinky a upeču. Když to dám na jeden stůl se šneky nikdo neví, kam sáhnout dřív:-).

  • Máří | 18. 4. 2007 11:54

    Znám, dělám z listového těsta. Jako náplň lze použít i samotný krystalový cukr se skořicí, kakao, mletý mák s cukrem. Nebo slanou variantu - strouhaný sýr, bylinky, česnek apod.

  • Irena Klasová | 18. 4. 2007 10:12

    U nás Albert není, jen Kaufland, Lidl, Plus a Delvita. Jinak se mi recept zamlouvá. Figurky velikonoční nějaké zbyly.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Vaření Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Oříšky Těsto Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Špagety s brokolicí

Špagety s brokolicí

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Fofrperník

Fofrperník

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Tvarohový dort s banány

Tvarohový dort s banány

Dresing

Dresing

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

88
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
75
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Quinoa s houbami ala…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Rychlí šneci z plundrového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact