Báječné lívance z podmáslí a polohrubé mouky k snídani jistě oceníte. Jejich příprava vám zabere pár minut a většinu práce za vás zvládne robot. Vychutnejte si je se šlehačkou a ovocem!
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!
RADA: Vyzkoušejte pravé americké lívance.
RADA: Jak na mražené ovoce?
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Lívance s cukrem a skořicí
Lívance s borůvkami a medovou slaninou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placičky z bramborové kaše
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Celerový salát s ananasem
Buchty trochu jinak
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Cuketa s vejci - smaženice
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Švestková žemlovka
Věnečky podle Valiky
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
French toast
Nejjednodušší gratinované brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek