• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pikantní rizoto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rýže pytlík
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • chilli
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sýr
    • máslo
    • olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hořčice kremžská nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit rýži.
2
Mezitím na oleji a trošce másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájené rajče, hořčici, chilli, malinko pepře a bazalku, podusíme a úplně nakonec přidáme prolisovaný česnek a tuňáka.
3
Vzniklou směs promícháme s rýží.
4
Posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martinita | 8. 3. 2008 22:37

    Pane Jozefe, ja take ziji ve Spanelsku a mam tu k dostani, krome vami zminenych druhu, i tunaka ve vl.stave neboli "Atun claro natural" Mejte se hezky.

  • Jozef T. | 24. 12. 2007 16:32

    Dakujem vsetkým za vysvetlenie. Ja zijem v Spanielsku a tu existuje Tuniak v rastlinnom oleji, Tuniak v olivovom oleji a Tuniak v olivovom oleji s nízkym obsahom soli (ten pouzívame). Prajem vsetkým Príjemné prezitie Vianoc a vela stastia, zdravia a nových receptov v Novom roku.Jozef

  • Tereza J. | 22. 12. 2007 12:56

    Pán Jozef, neviem, odkiaľ ste, ale Tuniak vo vlastnej šťave je u nás v každom obchode. Iného ani nekupujem, nemám príliš rada rybičky v oleji.

  • Daniella O. | 22. 12. 2007 00:59

    Helo, udelala jste mi velikou radost, protoze jste v podstate potvrdila muj komentar, pouze s rozdilem, ze na konzerve,kterou drzim v ruce je uvedeny nazev Tunak ve vode, ale slozeni je uplne stejne jako na tech Vasich. Jsem rada, ze jsem se strefila a snad se nam povedlo nasmerovat pripadne zajemce do spravnych regalu....

  • Hela - | 22. 12. 2007 00:17

    Pane Josefe, nejsem autorem receptu, ale držím v ruce 2 konzervy Tuňáka ve vlastní šťávě. Jedna je Giana , země původu Ekvádor, dovozce Gaston Zlín, složení: maso z tuňáka, pitná voda, jedlá sůl a druhá je Vitae d´Oro, importér Kaufland, země původu Filipíny, složení stejné jako první.

  • Lusinda | 21. 12. 2007 19:29

    V České republice je to např. značka Giana-tuňák ve vlastní šťávě(běžně Billa,Albert,Tesco).Ale nejsem autor receptu,jen říkám,že tato forma existuje a je běžně k dostání.

  • Daniella O. | 21. 12. 2007 17:48

    Pane Jozefe, podle dalsich ingredienci, ktere jsou v receptu uvedeny se zrejme bude jednat o tunaka ve vode, ale to je pouze muj nazor. Autorka receptu nejsem.

  • Jozef T. | 21. 12. 2007 16:41

    Môze mi niekto pre zaujímavost napísat, kde je vyrobená konzerva Tuniaka vo vlastnej stave? My sme pravdepodobne najväcsí spracovatelia mäsa z tuniaka a zároven výrobcovia konzerv s tuniakovým mäsom, existuje v mnohých podobách, okrem Tuniaka vo vlastnej stave. Co to znamená Vo vlastnej stave?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Cibule Hořčice kremžská Máslo Olej Pepř mletý Rajče Rýže Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Stracciatella

Stracciatella

Jogurtové muffiny

Jogurtové muffiny

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
17
Kedlubnové zelí
Kedlubnové zelí
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact