• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlé filé v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé filé v troubě

autor: Daniella
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 130
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé filé v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek rybí file
    • slanina
    • krevety loupané
  • Marináda
    • 3
      lžíce máslo slané
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 0,50
      lžička hořčice plnotučná
    • 1,50
      lžička worcestrová omáčka
  • K zapečení
    • rajčata
    • sýr Americký
  • K posypání
    • pažitka nebo Petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filety naskládáme do zapékací mísy a poklademe plátky již opražené slaniny a navrch dáme krevety.
2
Z rozpuštěného slaného másla, citronové šťávy, hořčice a worchestru uděláme marinádu a polovinou přelijeme filety.
3
Pečeme na 180 °C. Za 10-15 minut porce poklademe kolečky rajčat a na proužky nakrájeným sýrem a necháme znovu zapéct dalších 10 minut, až se sýr rozpustí.
4
Na talíři posypeme čerstvou pažitkou a jako příloha je dobrý zeleninový salát dle výběru a dobré bílé víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • walsla | 9. 1. 2016 13:42

    filé je vynikající jednoduchá příprava děkuji

  • Daniella O. | 2. 4. 2007 16:31

    Lenko, klidne dejte jiny syr, treba ten co mate nejradeji. Hlavne kdyz Vam bude chutnat. Muzete treba zasypat i strouhanym.

  • Hela | 2. 4. 2007 10:53

    Vážně dobrý!Dala jsem nivu a bylo to opravdu pikantní.Dávám jedničku.Manžel se ještě olizuje.

  • Lenka | 2. 4. 2007 09:29

    Já zase nevím, který sýr je americký :-) Určitě by to mohl být i nějaký český....nebo ne?

  • Olga Lešáková | 2. 4. 2007 09:00

    Zkusila jsem, bylo to moc dobré, vřele doporučuji a hodnotím za 1.

  • Daniella O. | 30. 3. 2007 15:59

    Olgo, moc se omlouvam, tu druhou polovinu tam dolijeme kdyz pridavame rajcata. Teda ja uz jsem vazne sleroticka. Dekuji za pripominku.

  • Olga Lešáková | 30. 3. 2007 10:40

    A co uděláme s tou druhou polovinou marinády?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hořčice plnotučná Krevety Máslo Pažitka Rajčata Rybí file Slanina Sýr Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Česneková pomazánka s mascarpone

Česneková pomazánka s mascarpone

Nepečené Cake Pops

Nepečené Cake Pops

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Cibulová polévka podle Marušky

Cibulová polévka podle Marušky

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

47
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Domácí chleba z žitné mouky
Domácí chleba z žitné…
29
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
28
Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou
Polévka z vepřových…

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Hezucký rozplakal Mareše i Česko: Slova manželky berou za srdce

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy „To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

„To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

Gondíková na premiéře nové komedie: Ukrývala popáleniny! Co se jí stalo?

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Rychlé filé v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact