• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlá rybí polévka
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá rybí polévka

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Polévka
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks celer
    • sůl
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks petržel
    • pepř mletý
    • petrželka
    • olej na smažení
    • pečivo na krutony
  • Vývar
    • 1
      ks celer
    • sůl
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 2
      snítka tymián
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • 1
      ks kapr hlava, skelet, vnitřnosti

Postup přípravy receptu

1
1. Naporcujte kapra. Z hlavy odstraňte žábry pomocí kuchyňských nůžek.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i z nádobí

2
2. Kapří hlavu a skelet přendejte spolu s očištěnou a na menší kousky nakájenou zeleninou do hrnce. Přidejte bobkové listy, tymián, nové koření, sůl a pepř. Zalijte vodou. Vařte přibližně 20 minut, poté sceďte vývar do jiného hrnce a maso uchovejte zvlášť.

RADA: Jak udělat silný domácí vývar

3
3. Na másle orestujte na drobné kostičky nakrájenou zeleninu, zaprašte moukou a orestujte světlou jíšku. Zalijte ji vývarem a nechte asi 20 minut vařit.
4
4. Poté přidejte do polévky obrané maso a vnitřnosti a vařte dalších 15 minut.
5
5. Na závěr polévku dochuťte solí a pepřem, přidejte nadrobno nasekanou petrželku. Podávejte s krutony dozlatova opečnými na troše oleje v troubě rozehřáté na 200 °C.

RADA: Polévky, které zasytí

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Kapr načerno

Kapr načerno

Kapří polévka

Kapří polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby FOOD Vánoce
Maso Polévky Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hladká mouka Kapr Máslo Mrkev Nové koření Olej Pečivo Pepř celý Pepř mletý Petržel Petrželka Sůl Tymián

Vánoční rybí polévka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Obložená vejce

Obložená vejce

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Vánoční rybí polévka

Poslední sledované recepty

55
Čevapčiči
Čevapčiči
36
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
26
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Špagety carbonara
Špagety carbonara

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Mrazivé přiznání Suchánkovy dcery Bereniky: Před svatbou si nahmatala bulku!

Mrazivé přiznání Suchánkovy dcery Bereniky: Před svatbou si nahmatala bulku!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky
Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky
Rychlá polévka z červené řepy a fenyklu
Rychlá polévka z červené řepy a fenyklu
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Rychlá ředkvičková pomazánka
Rychlá ředkvičková pomazánka
Rychlá sedlácká omeleta
Rychlá sedlácká omeleta
Rychlá směs na špagety
Rychlá směs na špagety
  • Recepty.cz
  • Rychlá rybí polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact