• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá a výborná ryba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá a výborná ryba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení filety
    • hořčice
    • cibule
    • sůl
    • citron
    • máslo
    • tymián
    • koření - adžika

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety. Osmahneme z obou stran a dle potřeby a puštěné šťávy podlijeme vedou a chvilku podusíme.
2
Posypeme tymiánem a adžikou (koření, které se dá koupit skoro ve všech obchodech), přidáme lžíci hořčice a necháme chvilku probublat.My to jíme většinou s vařeným bramborem a kmínem a všem to moc chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Císařová | 9. 3. 2009 17:02

    To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.

  • Vlaďka Daranská | 21. 11. 2008 07:31

    S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)

  • Lusinda - | 20. 11. 2008 21:23

    Adžiku vyrábí fy Kotányi.

  • Mirka P. | 20. 11. 2008 19:30

    Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.

  • Lenka H. | 20. 11. 2008 13:40

    Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...

  • ladislava staffenová | 19. 11. 2008 20:45

    Mirko, určitě Adžiku by měli v Albertu mít - já ji tam kupuju. Třeba čekají zboží :-)))

  • Mirka P. | 19. 11. 2008 19:08

    Zítra vyzkouším, už se těším. Akorát nemám tu "adžiku". Dívala jsem se ve zdejším Albertu docela důkladně mezi kořením, a nikde po ní ani stopy. Prodává se normálně v těch klasických sáčcích?

  • Lenka H. | 19. 11. 2008 14:03

    Vyzkoušela jsem, "podařilo" se mi pokrm trochu přesolit...a tak jsem to zachraňovala sladkou smetanou. A vůbec to nebylo špatný. Už jsme to měli 2x, dělám to z pangase. Omáčka je chuťově opravdu výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Filety Hořčice Koření - Adžika Máslo Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchý jahodový koláč

Jednoduchý jahodový koláč

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Nádivkové muffiny

Nádivkové muffiny

Bábovka s rebarborou - šlehačková

Bábovka s rebarborou - šlehačková

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
27
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
27
Pečený jehněčí hřebínek na pivu
Pečený jehněčí hřebínek…
26
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
26
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact