• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlá a levná večeře
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá a levná večeře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá a levná večeře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • houskový knedlík
    • vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • plátkový sýr Eidam

Postup přípravy receptu

1
Houskový knedlík - může být i starší nakrájíme na plátky a vždy mezi 2 kolečka knedlíku vložíme stejně velký plátek tvrdého sýra. Kdo má rád uzeninu, může vložit ještě kolečko salámu. Obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance a smažíme na oleji jako klasický řízek.
2
Příloha: zeleninový salát, nebo zelenina.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Levná a rychlá luxusní polévka bez masa i pro masožrouty

Levná a rychlá luxusní polévka bez…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus | 19. 4. 2008 22:24

    Velmi podobný recept tu je pod názvem "Řízky pro pondělní pohodovou večeři".

  • Sylva Karešová | 16. 4. 2008 21:11

    Teri, díky za info. :-)Mirko, tučná, těžká a ostrá jídla ano, ale také jak která.. Jsem vybíravá a málokdo jí vše. Některá jídla nasáklá olejem opravdu zrovna pochoutkou nejsou. Proto ten můj komentík :-) Také to byl spíše komentář tak nějak za lidi, kteří ta těžká jídla neradi :-) Ale třeba zrovna nyní jím vaječnou topinku, a to je mňam :-)

  • Mirka | 16. 4. 2008 16:02

    Od Vás bych takovýto komentář nečekala, Sylvo. Právě jsem si četla Váš lákavý recept na čokoládové knedlíčky ve vanilkové koupeli, kde mimojiné tvrdíte, že jste zvyklá na tučná, těžká a ostrá jídla, takže Vám nedělají problém.

  • Tereza J. | 16. 4. 2008 14:25

    Sylva, nie je to nasiaknuté. U nás robíme zo zvyškov knedlíka ( z kysnutého cesta, ale bez rožkov ) pochúťku. Plátky knedlíka namočíme v rozšľahanom vajci a rýchlo vyprážame z oboch strán. Horúce posypať škoricou a práškovým cukrom a papať. Jedlo pri vyprážaní nasiakne tukom iba vtedy, ak nemá správnu teplotu.

  • Sylva Karešová | 15. 4. 2008 21:41

    No jestli levná, o tom by se dalo polemizovat.. Smažený knedlík? Tak to by mě ani ve snu nenapadlo :-o A není to strašně nasáklé tím olejem? To musí být hodně nezdravé, tučné, těžké... Ne? Teda ale když už tam vidím ten sýr, tak bych si skoro raději udělala smažák :-)

  • Anonym | 12. 4. 2008 17:25

    je to blaf

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houskový knedlík Plátkový sýr Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Grilovaný losos

Grilovaný losos

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
11
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
11
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
11
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Rychlá a levná večeře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact