• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
Napište svůj komentář k receptu

Rybí salát GURMÁN

autor: Hanča Bohuslavová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí salát GURMÁN
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Dobře promíchat:
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • 5
      ks nakládané okurky větší
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice větší
    • naložené papriky
    • 200
      g hlávkové zelí povařené
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka rajský protlak větší
    • 5
      lžíce cukr 4-5 zarovnané lžíce
    • 1
      lahev kečup - jemný větší
    • nálev troška - z okurek a pálivých paprik
    • pepř mletý
    • sůl
  • Nálev
    • 0,75
      l ocet 8%
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks bobkový list
    • 8
      ks nové koření kuličky
    • 25
      ks pepř celý kuličky

Postup přípravy receptu

1
Očištěné, vykuchané a omyté ryby (asi 3 kg) nasolíme a dáme do uzavíratelné nádoby na 3 dny do lednice. Po uplynutí této doby ryby důkladně opláchneme a naložíme do nálevu.
2
V nálevu marinujeme 4-5 dní dle velikosti ryb. Poté je vyndáme, stáhneme kůži a odstraníme páteř, ocas a ploutve. Jde to velmi snadno. Nakrájíme na kostičky či proužky a přidáme k zeleninovému „salátu“. Dobře promícháme a aspoň 2 hodiny necháme uležet. Ale není nutné, už tak je to velmi jedlé.
3
Nálev se připraví z 8% octa 3/4 l a 1/2 l vody. Do vody dáme 4 bobkové listy, 8 kuliček nového koření, 25 kuliček černého pepře a necháme 10 minut povařit. Potom přilijeme ocet a znovu přivedeme do varu, odstavíme a necháme vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát se zeleninou

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Rybí Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hlávkové zelí Kečup - jemný Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Nálev Naložené papriky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Halušky

Halušky

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Tartaletky

Tartaletky

Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

Těstovinový salát s tuňákem a…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

24
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
21
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
20
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Rybí salát GURMÁN
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact