RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Omáčka z plísňového sýra
Jednoduché řezy II.
Pracny - recept po babičce
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Pečená zelenina na lžíci oleje
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Friulské frico
Sojové maso se zeleninou
Koktejl Mai-Tai
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Lamington
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš