RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Nevařená rybízová šťáva
Borůvkový tvarohový dort
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Bramborové placky pečené v kuse
Houbovník z Pojizeří
Žampiony na grilu
Medovník s čokoládou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Tartaletky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Pikantní pečený bůček
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros