• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybí filé strejdy Charváta
Napište svůj komentář k receptu

Rybí filé strejdy Charváta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybí filé strejdy Charváta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks česnek
    • 1
      špetka sůl
    • koření
    • sýr
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Nejdřív si ze zeleniny připravíme něco jako základ na lečo. Tzn. osmahneme cibulku, česnek, papriky a hodíme na to rajčata. Chvíli podusíme a necháme odpařit trochu vody, co pustila zelenina. Pak ještě zaprášíme lžící hl. mouky k zahuštění. Osolíme, opepříme, přidáme koření.
2
Do vymazaného pekáčku naskládáme syrové rybí filé pokapané citronovou šťávou a na to vylejeme zeleninovou směs. Zapékáme v troubě asi 3/4 hod. Zkrátka, až je filé měkké. Před koncem pečení posypeme sýrem a necháme ho roztéct. Filé i zelenina pustí šťávu, tak se toho nelekněte. Výborné je to s bramborovou kaší, ale vařené brambory taky nejsou špatné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kiki | 28. 6. 2007 14:38

    No tak já sem vařila dnes k obědu...ale moc sme si nepochutnali:-(Ale to bude asi rukama...když vám to všem ak chutnalo..

  • Majka Rončáková | 13. 6. 2007 10:27

    Dělám to taky, ale dávám na filety domácí lečo, je to rychlejší.

  • anonym | 13. 6. 2007 10:12

    Diky za tip na file zase trochu jinak.Bylo to dobre.

  • mamka | 24. 1. 2007 12:06

    Moc,moc dobré,pochutnaly si i děti,které jinak jídla s paprikou,cibulí a rajčaty nejedí.Budu určitě opakovat.Díky

  • ríša | 23. 11. 2006 00:44

    dělal jsem bez křenu i s křenem a obojí vynikající!!

  • aa | 9. 8. 2006 10:21

    Dietní verze: Do kastrolu dám alobal, na něj naskládám plátky filé, navrch kousky rajčat, paprik, cibule, drobet čeneku, zajímavou chuť udělálžička křenové pasty, zakapu citronem, olivovým olejem, "pocukruju" kořením a sušenými bylinkami, přidám asi 2 lžíce vody a alobal pevně uzavřu. Peču v troubě asi 3/4 hodiny.

  • aa | 9. 8. 2006 10:14

    Filé osmahnu zvlášť - na směsi másla a olivového oleje, a směs rajčat, paprik s trochou česneku a třeba ještě kouskem cukety poduśím taky zvlášť. Za čtvrt hodiny mám hotovo.

  • Michaela krupickova | 4. 8. 2006 09:32

    Diky za tenhle super recept, uvarila jsem ho cele rodine a byla to mnamka.doporucuju i dalsim.

  • Hana Gregorová | 24. 3. 2006 21:22

    Bylo to vynikající. Rychlé, jednoduché, dobré!!!

  • tomáš černý | 7. 2. 2006 16:43

    Mňam,tak tohle byla vážně dobrota.Uvařil jsem a pochválila mě i tchyně:-)

  • Zdena Kohoutková | 4. 2. 2006 11:08

    Vyzkoušela jsem a je to fakt výborný...díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Citronová šťáva Koření Paprika Rajčata Rybí file Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Rychlý dort z listového těsta

Rychlý dort z listového těsta

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Mrkvové řezy s ananasem

Mrkvové řezy s ananasem

Fofrperník

Fofrperník

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Dědovy škubánky na slano

Dědovy škubánky na slano

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
15
Kokosová pochoutka
Kokosová pochoutka
15
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
14
Dort Míša
Dort Míša
13
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Rybí filé strejdy Charváta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact