• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g rybí file bílá ryba
    • 2
      ks cibule střední
    • 200
      g tvrdý sýr tučný (40% a více)
    • 100
      g kopr
    • listové těsto
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi osmažíme. Jakmile zesklovatí přidáme na kostičky (cca 1x1 cm) nakrájenou rybu, kterou jsme osolili podle vlastní chuti. Osmahneme do téměř hotova. Mezitím vyválíme listové těsto a jeho rohy seřízneme tak, že vznikne ovál podobný tvarem rybě. Jeho okraje nařízneme tak, aby vznikly pásky široké přibližně 2-3 cm. Z pánve klademe hotovou směs do středu vyváleného těsta. Hmotu posypeme strouhaným sýrem a vše pak překryjeme vrstvou kopru - je to recept z Ruska a Rusové na kopru nešetří, není třeba se ho bát, chutná to dobře.
2
Těsto zabalíme do tvaru ryby. Mezi naříznutými pásky uvidíme kopr a sýr. Je-li někdo taková hračička jako já, pak může z těsta udělat rybě hlavu (hřebíčkem se udělají oči a nos) a ocas. Vše dáme do předehřáté trouby a asi 20 minut pečeme (ten čas je hodně orientační, ryba je hotová, jakmile listové těsto zezlátne). Při pečení vyteče trocha šťávy, ale to vůbec nevadí, zbyde ji tam pořád dost.
3
Jelikož ryba musí plavat, podáváme s dobrým červeným vínem. Vypadá a chutná to moc dobře (víno i ta ryba).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Ryba v sezamovém těstíčku

Ryba v sezamovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • maxizkuř | 12. 3. 2011 12:12

    mmm... to bude ňamka =) :-|

  • Anonym | 13. 2. 2008 07:48

    Přímo slavnostní menu na velikonoce.Vedle beránka to bude skoro zoo.:-))PS

  • Kuchařka on-line | 12. 2. 2008 17:48

    Foto bude přidáno do konce týdne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vaření Dobrůtka Rusko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kopr Listové těsto Rostlinný olej Rybí file Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Slané sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Houbový guláš
Houbový guláš
26
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burger a batátové hranolky
Rybí burgery
Rybí burgery
  • Recepty.cz
  • Ryba v těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact