• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Napište svůj komentář k receptu

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička paprika
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 250
      ml pivo
    • olej na smažení
    • 450
      g mořská ryba bělomasá , filety nakrájené na 4 cm kousky
    • sůl na dochucení
  • Tatarská omáčka
    • 200
      g majonéza
    • 2
      lžíce estragonový ocet
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • worcestrová omáčka pár kapek
    • petrželka hladkolistá
    • kapary
    • nakládané okurky najemno nakrájené
    • ančovičky
    • 0,50
      ks šalotka
    • 0,50
      lžička citronová kůra

Postup přípravy receptu

1
V misce spolu promíchejte mouku, pivo a koření na řídké těstíčko. Dejte asi na 30 minut do ledničky. V pánvi rozpalte olej na střední teplotu. Kousky ryby namáčejte do teštíčka a smažte 4 až 5 minut krásně dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovými kuchyňskými utěrkami.
2
Podávejte s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Tu připravíte důkladným smícháním všech uvedených surovin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 5. 2. 2015 13:09

    Recept jsem už několikrát zkoušela a super, moc nám to chutná :-)

  • pentium4 | 29. 6. 2011 08:50

    Ano jeto dobrý

  • Jana | 4. 5. 2011 19:11

    Tento recept jsem zkoušela, bylo to moc dobré. :-[

  • Anonymous | 18. 2. 2011 10:51

    to je recepr nerecepr. kde je postup a kde je info o jaky druh ryby se jedna. atd atd

  • Annie | 12. 2. 2011 16:00

    podle mě to je v podstatě fish and chips, což je moooc veliká pochoutka i pro naší rodinku a to ryby moc nemusíme.... :-)

  • Jana Kadlecová
    Jana Kadlecová | 4. 2. 2011 10:56

    To vypadá dobře. Nemáte někdo zkušenosti s tímto receptem? :-!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Jiří Babica
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ančovičky Citronová kůra Estragonový ocet Hladká mouka Hořčice Kapary Majonéza Mořská ryba Nakládané okurky Olej Paprika Pepř mletý Petrželka Pivo Rostlinný olej Šalotka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Pečené uzené koleno

Pečené uzené koleno

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
32
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
31
Crème Brûlée
Crème Brûlée
25
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Ryba v housce
Ryba v housce
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v kořeněném vajíčku
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v papilotě s bazalkovým pestem
Ryba v rajské omáčce
Ryba v rajské omáčce
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v sezamovém těstíčku
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact