• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený camembert s česnekem

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Měkký, krémový a lahodný camembert s česnekem a rozmarýnem si zkrátka zamilujete. Servírovat ho můžete s francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

Suroviny

1 porce
    • camembert
    • česnek palička
    • bobkový list
    • rozmarýn větvička
    • máslo kousek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • francouzská bageta nebo tyčinky grissini

Postup přípravy receptu

1
Celou paličku česneku seřízněte ve čtvrtině. Zapékací misku promažte olivovým olejem a přidejte kousek másla. Následně přidejte bobkový list, rozmarýn a promněte je v oleji. Česnek mezi ně uložte řeznou stranou dolů. Vše osolte a opepřete. Misku přetáhněte alobalem a troubu rozehřejte na 200 °C a pečte zhruba 40 minut.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Mezitím připravte sýr. Vyndejte ho z obalu a do krabičky vložte kousek pečicího papíru (pokud jste nesehnali sýr v krabičce, dejte ho do menší kulaté zapékací misky, a i v tomto případě využijte pečicí papír, který přetáhněte přes kraje) Bílou kůrku na sýru nařízněte do kříže.
3
Sýr nechte zapéct na posledních deset minut s česnekem. Je dobré, když česnek po upečení trochu povychladne, abyste zkaramelizované měkké stroužky mohli dobře vymáčknout.

RADA: Jak na domácí grissini s rozmarýnem?

4
Sýr po 10 minutách v troubě začne bublat, vyndejte ho, rozevřete camembert vidličkami, přihoďte upečený čenek a křupavý rozmarýn.

RADA: Jak uchovávat sýry?

5
Servírujte ho s křupavou francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

RADA: Jak upéct francouzské bagetky?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Camembert Česnek Francouzská bageta Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Základní těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

Šneci nejen s tvarohem

Šneci nejen s tvarohem

Celer z trouby

Celer z trouby

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Kachní prsa a bramborové suflé

Kachní prsa a bramborové suflé

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

140
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
73
Větrníky na plech - karamelové řezy (kremeš)
Větrníky na plech -…
48
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
32
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší…
25
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Neuvěřitelná proměna Ornelly Koktové: Ukázala výsledek hubnutí!

Neuvěřitelná proměna Ornelly Koktové: Ukázala výsledek hubnutí!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnový cheesecake
Rozmarýnový cheesecake
Rozpečené TUCky
Rozpečené TUCky
Rozpékané bylinkové brambory
Rozpékané bylinkové brambory
Rožnovské kapsy
Rožnovské kapsy
Rukcuk ovocná buchta
Rukcuk ovocná buchta
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact