• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Rozpečený camembert s česnekem

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
Rozpečený camembert s česnekem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Měkký, krémový a lahodný camembert s česnekem a rozmarýnem si zkrátka zamilujete. Servírovat ho můžete s francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

Suroviny

1 porce
    • camembert
    • česnek palička
    • bobkový list
    • rozmarýn větvička
    • máslo kousek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • francouzská bageta nebo tyčinky grissini

Postup přípravy receptu

1
Celou paličku česneku seřízněte ve čtvrtině. Zapékací misku promažte olivovým olejem a přidejte kousek másla. Následně přidejte bobkový list, rozmarýn a promněte je v oleji. Česnek mezi ně uložte řeznou stranou dolů. Vše osolte a opepřete. Misku přetáhněte alobalem a troubu rozehřejte na 200 °C a pečte zhruba 40 minut.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Mezitím připravte sýr. Vyndejte ho z obalu a do krabičky vložte kousek pečicího papíru (pokud jste nesehnali sýr v krabičce, dejte ho do menší kulaté zapékací misky, a i v tomto případě využijte pečicí papír, který přetáhněte přes kraje) Bílou kůrku na sýru nařízněte do kříže.
3
Sýr nechte zapéct na posledních deset minut s česnekem. Je dobré, když česnek po upečení trochu povychladne, abyste zkaramelizované měkké stroužky mohli dobře vymáčknout.

RADA: Jak na domácí grissini s rozmarýnem?

4
Sýr po 10 minutách v troubě začne bublat, vyndejte ho, rozevřete camembert vidličkami, přihoďte upečený čenek a křupavý rozmarýn.

RADA: Jak uchovávat sýry?

5
Servírujte ho s křupavou francouzskou bagetkou nebo tyčinkami grissini.

RADA: Jak upéct francouzské bagetky?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Camembert s hruškami a ořechy

Camembert s hruškami a ořechy

Hermelín nakládaný po znojemsku

Hermelín nakládaný po znojemsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Camembert Česnek Francouzská bageta Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Křupavý bůček

Křupavý bůček

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Palačinky se šunkou a vejci

Palačinky se šunkou a vejci

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

194
Dýňová tortila
Dýňová tortila
164
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
132
Máslové řízky
Máslové řízky
132
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
56
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnové telecí na houbách
Rozmarýnový cheesecake
Rozmarýnový cheesecake
Rozpečené TUCky
Rozpečené TUCky
Rozpékané bylinkové brambory
Rozpékané bylinkové brambory
Rožnovské kapsy
Rožnovské kapsy
Rukcuk ovocná buchta
Rukcuk ovocná buchta
  • Recepty.cz
  • Rozpečený camembert s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact