Upečte si listové těsto naslano. Naplněné mletým masem a zeleninou je výborné k obědu i večeři.
RADA: Jak snadno oloupat česnek?
RADA: Slané šátečky z listového těsta: 5 výtečných náplní
Sekaná se slaninou a zeleninou
Briošková roláda s masem a sýrem
Hovězí sekaná Wellington
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kapustové karbanátky s uzeninou
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Těstoviny s ricottou a pestem
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem